Magassarkút viselő lányok! ( akik autót is vezetnek ) Mekkora sarokmagasság, kb. hány centiméter az amiben tudsz autót vezetni? Hány centi az amiben még megpróbálnád? Hány centi amiben már tuti nem menne, amiben meg sem próbálnád?
szia!
bocsánat, bár nő vagyok, vezetek, de nincs magassarkúm, viszont anyám anno tartott egy váltócipőt a kocsiban, egy sima kis bebújós tornacipőt és mindig abban vezetett, nem is kísérletezett a magassarkúval.
az a baj, hogy lehet, hogy elvezeted, de pl satuféket nyomni nem tudsz úgy benne, ezért veszélyes.
de majd biztos megírják, hogy lehet tűsarkú platformban is, de ezt az opciót is szem előtt tarthatnád, tehát vezető váltócipő. ha nem bonyolult fűzős magassarkúról van szó, akkor pont 10 másodperc átvenni.
Én simán tudok vezetni magassarkúban, mondjuk egyik sem tűsarok. Kb. 5-6 cm magas sarkaim vannak.
A 10cm-es 1,5cm platformos cipőhöz már vittem váltócipőt a vezetéshez
Ekkora sarok az amiben még biztonságban elvezetgetek. Magasabbhoz már kell váltócipő. Fő a biztonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!