Szerintetek hány cm -es derékbőségtől lehet bikinit felvenni?
Figyelt kérdés
Nekem 89cm -es bőségű derekam van, de az osztálytársamnak biztosan meghaladja az 1 métert. Akkor énis lehetek bikiniben vagy ciki, hogy kirakom a hájamat. 14/l2014. nov. 15. 07:09
1/5 anonim válasza:
Nekem 90-es a derekam, de iszonyu feszes a hasam, szep a testem. Nincs szamokhoz kotve a bikini viselese, vedd fel azt, amiben jol erzed magad. :)
2/5 anonim válasza:
Az első válaszoló a "vedd fel azt, amiben jól érzed magad" mondata után elfelejtette hozzátenni, hogy azért hülyét ne csinálj magadból.
Nem mindegy, hogy a 89-es derékbőség mellett izmos és feszes vagy, vagy lötyög a háj a derekadon.
3/5 A kérdező kommentje:
egy picit lötyög rajtam a hály csak az aggaszt hogy az osztálytársamnak meg háromszog akkora a hálya mint nekem és mégis bikiniben van és nem szolják meg. Ha pedig én vennék fel biztos megszolnák.
2014. nov. 15. 19:33
4/5 anonim válasza:
Nem biztos. Figyi, ha egy picit is hájas vagy, ne vegyél bikinit. Először is, szerintem neked is kellemetlen lenne, másodszor meg nem állna jól. Miért hordanál olyat, ami nem áll jól, ha olyat is felvehetsz, ami jól áll? Mondjuk egyrészes fürdőruhát. Abból is vannak nagyon szépek :)
5/5 anonim válasza:
Biztos a derekadat mérted és nem csípőd mert ha ekkor a derekad akkor biztos van egy kis pocakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!