Olyan ruhatippeket szeretnék tőletek kérni, amelyet megtalálhat bárki a szekrényében, mégsem gáz felvenni azt egy buliba. Mennyire jók az alábbi ötletek?
Figyelt kérdés
Sportcipő, farmer, valami felsővel, de mégis mivel? Kérlek segítsetek! Milyen hétköznapi öltözék lehet alkalmas egy buliba, ami még nem a "tré" kategória? A ruha kilőve, mivel nincs már épp meleg.2014. nov. 12. 17:26
1/4 anonim válasza:
Szaggatott farmer,nike,vans vagy converse,vagy ahhoz hasonló cipők,bőrdzseki,és vagy feltűnő mintás felsőt veszel pár kicsi kiegészítővel,vagy fordítva,egyszerű felső,nagy ékszerek.
2/4 anonim válasza:
Skinny farmer, valami nyári, kivágott felsővel.
3/4 anonim válasza:
skinny farmer, egy elegánsabb blúz, valami nőiesebb kis cipő, borítéktáska.
4/4 anonim válasza:
Én csak szoknyában mennék, de az lehet én vagyok. :D
Rövid szoknya (feltéve ha jó a lábad), elegáns blúz, ékszerek, borítéktáska, magassarkú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!