Sűrgős! Segítségre lenne szükségem. Ballagási cipő! Szerintetek ez gáz? Kérlek értelmes válaszokat! Többi lent!
Figyelt kérdés
Az lenne, hogy 178cm vagyok. Vettünk tegnap egy ballagási cipőt. 9cm-es sarka van. Ballagásra lesz ez a cipő. Vannak 190+ centiméteres fiúk is. Szerintetek ez gáz? Amúgy is én vagyok a legnagyobb az osztályba/évfolyamba lány. Nekem ez zavaró. Szerintetek?2014. ápr. 26. 16:07
1/14 anonim válasza:
laposat vettem volna a helyedben, elég magas vagy így is
2/14 A kérdező kommentje:
tudom:) de ez az egy nagyon megtetszett. (42-es lábam van) tudom egy debil lány vagyok:( és valamiért úgy éreztem meg kell vennem. vigyem vissza?
2014. ápr. 26. 16:18
3/14 anonim válasza:
Ha zavar, akkor miért vetted meg?
Én is pont 178 cm vagyok és a legnagyobb sarkú cipőm az 6 cm-es. Ennél nagyobban én is kényelmetlenül érezném magamat.
De attól, mert még itt valaki azt fogja írni, hogy ne zavarjon, téged ugyanúgy zavarni fog, szóval nem igazán értem, miért írtad ki a kérdést...
4/14 anonim válasza:
Engem is kicsit zavarnak a tolem magasabb lanyok. Igaz en se vagyok torpe. Kb akkora mint te :)
Szerintem nem gaz. Allj egy magas fiu melle hatra.
Bar az kicsit fura lesz, hogy te ki fogsz tunni.
Amugy szerintem az osztalytarsaid is magassarkuba lesznek. Nem gaz.
5/14 A kérdező kommentje:
#16:18
tegnap vettük és az izgalom miatt nem gondoltam bele a fontosabb hátrányokba.
2014. ápr. 26. 16:19
6/14 anonim válasza:
3-as vagyok: nekem van egy ilyen cipőm is... ajánlom szíves figyelmedbe: [link]
7/14 A kérdező kommentje:
#4/5 hát nem tudom:) köszi.
2014. ápr. 26. 16:20
8/14 A kérdező kommentje:
2014. ápr. 26. 16:28
10/14 A kérdező kommentje:
#9/9
merthogy?:DDDDDDDd
2014. ápr. 26. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!