Csajok! Nektek is van olyan lábbelitek (cipő, csizma, papucs . ) amiben nem (nagyon) bírtok autót vezetni?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy amiben már próbáltad de nem ment , vagy olyan amiben meg sem próbálnád mert tuti hogy nem bírnál benne ??? ( pl. túl magas a sarka , magas platformja van , nagyon merev a talpa vagy ...... )2015. jan. 14. 18:42
1/5 anonim válasza:
Nincs, bár a legmagasabb sarkú cipőm is kb 7-8 centis csak.
2/5 anonim válasza:
nem tudok magassarkúba vezetni de tiltja a kresz a magassarkút és veszélyes. váltócipő.
3/5 anonim válasza:
#2 nem tiltja a magasat, egyszerűen hivatalosan a vékony talpú, lapos sarkút ajánlja. Most vagyok vizsga előtt, és az oktató mondta, hogy nem tiltott.
Nekem is van olyan 12 cm, amiben simán bírok egy napot, de vezetni nem tudok. Egyszerűen nem érzem, hogy lenyomtam-e a pedált vagy sem.
4/5 anonim válasza:
Strandpapucs.. Nem is vezetek benne.
5/5 anonim válasza:
Papucsban nem tudok, mert kicsúszik belőle a lábam, túl merev talpúban sem szeretek, mert nem érzem annyira a pedálokat, bár ha nagyon muszáj abban azért megoldom. Magassarkúban tudok, de nem szeretek, és féltem a cipő sarkát, tette már tönkre vezetés egy cipőmet, ledörzsölődött a sarka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!