Platformos telitalpúban mennyire nehéz járni?
Szerintem nem valami kellemes. És kívülről nézve is természetellenes lesz benne a járás attól, hogy merev a talp, nem "gördül" a lábad, ahogy lépsz. Lehet, hogy elsőre nehezebbnek túnik, de hosszabb távon sokkal jobban jársz a klasszikus (vékony talpú) magassarkúval.
24/L
(tudom, elkéstem a válasszal, de lehet valakit még érdekel a téma)
Ami azt illeti, én minden nap platformos cipőben/szandában járok (előbbi 7,utóbbi 12 cm magas). A cipőm talpa ugyan osztott, azaz hajlik valamennyire, a szandámé teljesen egyben van, emiatt az utóbbiban kicsit nehezebb menni, főleg instabil felületen (apró kavics, macskakő, stb). Ettől függetlenül én pl nagyon jól tudok bennük menni, sokkal jobban előnyben részesítem a platformokat, mint a lapostalpú cipőket. Jó előnye, hogy közel akkora vagyok bennük, mint a fiúk, akikkel töltöm a napjaim felét xd
Hozzátenném: én ilyen magas platformokban is tudok futni, sőt! A szandámban kosarazni is be kellett állnom, amiért otthon hagytam a tesicuccomxdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!