Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az nagyon gáz, hogy van mikor...

Az nagyon gáz, hogy van mikor férfi ruhákba szoktam járni?

Figyelt kérdés
Amúgy is elég fiúsan öltözködöm.Laza melegítő nadrág,kapucnis pulcsik,sport cipő stb.Szeretem a kényelmes ruhákat.Viszont azt mondták,így az életben nem találok majd pasit,mert taszítani fogja az öltözködésem!Férfi ruhák alatt,azt értem,hogy pólók és pulcsik.Bár ha azt nézzük akkor a laza,melegítő gatya is fiús,de az van nőiben is.

2014. dec. 25. 11:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Biztos van olyan fiú akinek ez bejön, de az nem én vagyok egy nő legyen nőies ne fiús
2014. dec. 25. 11:39
 2/16 anonim ***** válasza:
90%

Tinikorúak közt látok néhány ilyen öltözködésű lányt, meg azok között a nők közt akik mát férjnél vannak. Biztos van pasi akinek ez bejön, csak kevesebb.

És hogy gáz-e? Nem. Viseld nyugodtan azt amit szeretsz és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Egészen addig amíg nem próbálod másokra ráerőszakolni a te stílusodat, semmi baj nincsen vele :)

2014. dec. 25. 11:55
 3/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem probléma, sokaknak bejön ez az öltözködés.

Boldog Karácsonyt!

2014. dec. 25. 11:56
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
A fiúknak nem a ruhák jönnek be, hanem a lányok. Legfeljebb amiatt nem mernek majd közeledni hozzád, mert leszbikusnak néznek, mint ahogy a fiúkat is melegnek titulálják a V-nyakú felsők meg tapadós nadrág miatt, függetlenül attól, hogy milyen a szexuális orientációjuk. Viszont ez ettől még nem akadályozza meg, hogy beléd szeressen valaki. Az alakod, a mozgásod, az arcod és a tekinteted így is látszik, és a viselkedésedet sem fedi el a melegítő.
2014. dec. 25. 11:57
 5/16 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs ráerőszakolni senkire se az én stílusomat(már ha ez annak nevezhető)Engem igazából nem érdekel,hogy mások,hogy öltözködnek.Engem mondjuk néhány lány néz le,mert szerintük,nem fog senki szóba állni velem,mert fiúsan öltözök.Barátaim nagy része fiú,csak egy lány barátom van.Csak kíváncsi voltam,hogy mások számára is ciki-e ahogy öltözök!Köszi a válaszokat!És Boldog Karácsonyt mindenkinek!:)
2014. dec. 25. 15:05
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
őszintén? szerintem gáz. leginkább az, hogy melegítőnadrágban jársz, utcán?
2014. dec. 25. 15:10
 7/16 A kérdező kommentje:
Persze,utcán is!Szerinted miért gáz?
2014. dec. 25. 15:41
 8/16 anonim ***** válasza:
61%

eleve a melegítőnadrág nem utcai viselet. vedd fel otthonra, vedd fel sportoláshoz, kiránduláshoz, hétvégi lazuláshoz, de otthonra ne. ez olyan, mintha edzőcipőben meg farmerban mennél színházba.

ha semmi nőiesség, csinosság nincs benned, akkor nagyon nagyon kevés fiúnak fogsz tetszeni, ezzel számolni kell.

2014. dec. 25. 16:06
 9/16 anonim ***** válasza:
41%
*de UTCÁRA ne. bocsi elírtam.
2014. dec. 25. 16:06
 10/16 anonim ***** válasza:
82%
Mindenki úgy öltözik ahogy akar, vagy legalább is úgy kellene, de a többség egymást utánozza, gondoljunk a divat cuccokra, mint a birkák. Nekem amúgy se érdekel ki mibe jár, ha látnálak inkább a kisugárzásodat s a fejedet nézném. Én meg nőies cuccokat hordok, ami szintén nem bevett nálunk, így szeretek lenni főleg.
2014. dec. 25. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!