Csajok hány centi a legmagasabb sarkú lábbelitek, és mi az (csizma, cipő, szandál vagy papucs)?
Figyelt kérdés
Alkalmanként veszed fel ,vagy mindennap használod és nem gond benne a sok sétálás és az autóvezetés sem ?2011. márc. 21. 14:52
1/13 anonim válasza:
12 15 kb:)Egy bokacsizma :)Platformos gyönyörű imádom kényelmes és igen nekem kell ekkora magasság 154 cm vagyok 22/L
2/13 anonim válasza:
nekem olyan 5-6 centi és bokacsizma... télen hordtam, vagyis amikor már nem volt olyan nagy hó...
én tornacipőpári vagyok.
3/13 anonim válasza:
Nekem is 12-15 cm körüli. Van egy bokás csizmám amit nagyon szeretek, kényelmes és annak ellenére, hogy magas a sarka könnyű benne hosszútávon is sétálni. Van sima cipőm az is kb. ilyen magas lehet és elég kényelmes. Sulin kívül szinte mindig magassarkút hordok.:)
4/13 anonim válasza:
Kb 10 centis magassarkú cipő, és 10 centis tűsarkú csizma. Ez utóbbit csak ritkán tudom felvenni, buliba, de a cipőt viszonylag sokszor hordom. Mindennap magassarkúban szeretek lenni, de nem mindegyik ilyen magas.
20/L
6/13 anonim válasza:
Ja és bulizni járok csak benne, de simán áttáncolok benne egy éjszakát. Hétkönap nem praktikus, mert nem egyenletes a terep és emiatt csak hamar elhasználóna.
7/13 anonim válasza:
Van egy tizenhat centis bulizós cipőm király nagyon magas!!!!A második helyezett egy normál utcai csizma 11 centivel,télen minden nap abba jártam!
8/13 anonim válasza:
szia!
Én egyszer poénból felvettem egy tíz centis sarkú cipőt és elmentem vele buliba,hááát...nekem az volt a legmagasabb sarkú cipőm
17F
9/13 anonim válasza:
8-tól 12 cmig minden magasságú van
a platformos cipők általában kényelmesebbek
am nekem minden van, mert imádok nőiesen öltözni :)
10/13 anonim válasza:
12 cm a legmagasabb és cipő.gyakran egész nap benne vagyok, mert nagyon kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!