Férfiként milyen hajráfot hordani?
Növesztem a hajamat és már kellően hosszú hogy a zselé ne fogja meg.
Itthon vastag hajráfot hordok,ami nagyon kényelmes,de nem ciki ilyennel az utcán/munkahelyen is megjelenni?
Lehet kapni ilyen gumihajpántokat, inkább olyat vegyél olyan színben ami nem üt el annyira a hajadtól. De a fekete is jó alternatíva.
Próbálom elképzelni a hajráfot egy férfin de nem igazán sikerül.
Hajgumi nem marad fent,próbáltam :)
De miért nem hordanak a fickók hajráfot?
Egyik barátnőm párja, amikor növesztette a haját ilyet tett bele, csak nem ilyen ocsmány márványos színűt:
Ez szinte láthatatlan, mégsem egy női hajráf. Ami szerintem nőkön is tökéletlenül néz ki, hagyjuk meg az ilyet a kislányoknak :D
szerintem ilyenre gondolt az első :
ami a 2 jobb oldali szélsőn van. Van ismerősöm aki ilyet hord, és szerintem nem b*zis , nekem semmi bajom nincs vele. :)
Nekem ilyen célból volt nyári félévben mindig napszemüveg a fejemre tolva. Hajráfot helyettesítette. Utóbbival éltem meg olyat, hogy leb*z*ztak utcán. Férfinak lenni korlátolt dolog...
De ez ne bizonytalanítson el, mert pl. emós hajéert kilóméterenként 4-szer, hajráfért csak 4 évente 1-szer kötnek beléd, szóval az még a bőven "belefér" kategória. De igazság szerint én sem hordom, pedig hordanám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!