Ezt a cipőt melyik korosztály számára ajánlanátok szabadidőcipőként? Gáz, ha 28 éves férfiként ilyet felvennék hétköznapra nyáron (nem munkahelyre)?
Alapvetően nem tetszik ez a cipő, a magasított talp miatt bár bumszli, mégis inkább nőies.
Mellesleg ha egy érett férfin airmaxet látnék, akarva-akaratlanul az ugrana be róla, hogy biztos még mindig ennyire fontos számára az, hogy a legújabb divatot kövesse, mint a tinédzserek általában - és ez nem egy pozitív dolog a számomra.
Gáznak azért nem nevezném semmiképpen. : ) Csak szerintem nem a legjobb választás.
Ha a kényelem a fontos azt megértem, de az AirMax pont alapból baromi ronda, ami linkeltél annak még a színe is inkább csajos. A Puma talán elmegy, bár az se túl szép
Ha mindenáron futócipőt akarsz valamiért, valami kevésbé harsány színűt válassz pl [link]
Vagy Adidas Superstar, Adidas Spezial, jövőre se lesz ciki felvenni, teljesen időtálló.
Tökéletes, az airmax divatos, és nem vagy te öreg! én 27 vagyok, simán felveszek rózsaszín nacit meg koalás felsőt, nyugi van.:D
27N
Ha már választani kell, inkább a Puma... de egyik se tetszik.
Nem szeretem a férfiakon a sportcipőket, max akkor vegye fel, ha épp sportol vagy oda indul.
Hétköznapra nyáron egy ilyen szintén kényelmes és mennyivel jobban néz ki:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!