Hol keressek férfi hajráfot?
Aha, valami olyasmire. De pont most találtam véletlen egy még jobb megoldást e mellé. Harry Styles, vmi angol tinisztár, elég ügyesen és stílusosan csinálja a dolgot.
Képek:
Az bandana vagy valami más, amit ő használ?
Szerintem ez szimplán összecsavart kendő, valami kisebb méretű. Nagyon sok helyen lehet venni, bizsusnál, üzletek ruhás részlegben, drogériában.
Aztán lehet, hogy ennek van valami speciális elnevezése, hátha egy okosabb segít :)
Első voltam.
Szia!
Én ilyesmi kendőt használtam amíg nem nőtt le a hajam:
Ez elég jól megfogta a sörényemet :D, és tesin nagyon hasznos volt. Indiai boltokban lehet ilyen fajtát kapni, nem drágák.
Volt 1 olyanom, amilyent az első válaszoló linkelt, de az nem nagyon fogta le a hajamat, állandóan igazgatni kellett, a kendőt meg egyszer megkötöttem, és rendben volt (néha persze kimostam). Azért a változatosság kedvéért vehetsz hajráfot is, hogy ne legyen uncsi a kendő :), csak készülj fel, hogy egy ideig kényelmetlen lesz (aztán felveszi a fejed formáját és ok).
A plázás bizsuboltokban sajnos giccses,csilli-villi pántok vannak mostanában, a drogériások többsége meg gagyi. Menj el egy "sima" kis bizsuboltba, ott azért többféle holmit tartanak, ilyeneknél szokott lenni egyszerű pánt is.
Sok sikert a hajnövesztéshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!