Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy van ez a harisnyaval?

Hogy van ez a harisnyaval?

Figyelt kérdés
Sziasztok, fiu vagyok, de egy dolgot sose ertettem. Ugyebar a lanyok / nok a hideg ellen vesznek fel harisnyat. Egyszer fogadas alkalmabol fel kellett vennem harisnyat a nadrag ala. Kimentem benne az utcara, es nagyon hideg volt. A nadrag akarhanyszor hozza ert a harisnyahoz, mindig hideg volt az erintese. Gondolom, hogy a harisnya es a nadrag koze bekerul a levego es ha ossze er a ketto amiatt lessz hideg. Szoval ha a nok ezt felveszik a hideg ellen, akkor meg jobban faznak tole? Mert rendesen ha nadragot hordot es jaras kozben a nadrag hozza simul a labamhoz, nincs annak hideg tapinstasa, de harisnyaval igen, a valaszolat elore is koszonom.

2015. jan. 4. 14:36
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A vékony harisnya hideg a nadrág alá, farmer amúgy is hideg ha hozzáér a bőrhöz.De nem a harisnya tehet róla h hidegnek érzed sztem, én ha nem vennék harisnyát és farmerba lennék kint fáznék. Van vastagabb harisnya nylonba is ami épp jó hogy nem közvetlen ér a nadrághoz és passzos is, jól szigetel. De a nylonharisnya nem a hideg ellen van amúgy sem. Vagy rá kell vastagabbat húzni.
2015. jan. 5. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!