Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz lenne a sarut felvenni...

Gáz lenne a sarut felvenni harisnyával?

Figyelt kérdés
Ma délután lesz az évnyitóm, szoknyába megyek, harisnyát veszek fel. Kb 15 perces évnyitóra nem akarom elcipelni magammal a magassarkúmat, és arra gondoltam, hogy a sarut veszem fel, de nem nézne ki hülyén harisnyával?
2014. aug. 31. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
de. Szandálhoz nem veszünk fel harisnyát.
2014. aug. 31. 12:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért nem cserélsz, oda-vissza úton saru, az évnyitóra meg átvennéd a magassarkút.
2014. aug. 31. 12:51
 3/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem elég hülyén néz ki,szerintem ne vegyél fel harisnyát vagy ha sarut feszel fel akk akk fekete csőnaci
2014. aug. 31. 12:52
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
15percet meg egy oda-vissza utat csak kibírsz a magassarkúdban..
2014. aug. 31. 12:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Aki nem hülye azt nem zavar ilyen dolog.
2014. aug. 31. 13:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Kibírnám magassarkúban az időt, de buszozok oda-vissza 30 percet, gyaloglok még 20 percet, és most 15 percért nem akarom felvenni a magassarkút, hogy utána meg végig cipeljem. Marad a topánka. :D
2014. aug. 31. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Elég fura lenne :) Nem is tudom, hogy fel lehet-e egyáltalán húzni úgy. Húzzál lapos cipőt, balerinát.
2014. aug. 31. 13:07
 8/10 anonim ***** válasza:

Őszíntén? Szerintem nagyon gáz, ne haragudj:D

Nekem is ma lesz az évnyitóm, és én balerinában megyek, ami elől nyitott, szóval én se tudok felvenni harisnyát, de akkor lehet, hogy nem is fogok.

2014. aug. 31. 13:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként én is így gondolom, igazatok van, azért gondoltam megkérdezem. :D
2014. aug. 31. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
48%
Harisnya és saru miért lenne gáz? Mi másban mennél? Nekem egy nyamvadt magas sarkúm nincs, van egy szandálom, nekem is harisnyában kell mennem, mégsem kövezett meg még senki. Tavaly is együtt vettem fel őket, és még mondták is, hogy csinos vagyok. De persze ez harisnyától is függ. Nekem testszínű és fekete van (átlátszó), nagyon szépek saruval. Azonban ha egy vastag, Mickey-egeres, összevissza mintás harisnyára gondoltál, akkor valóban gáz, de akkor eleve nem kell saru a nevetségkeltéshez.
2014. aug. 31. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!