Csajok, nok! 1 magassarkut vennetek vagy 3 konyvet?
10.000Ft-rol lenne szo. Kineztem magamnak egy magassarku cipot, amit evek ota nezek, de sehol nem talaltam. Azt gondoltam, hogy megvennem, viszont augusztusra vennem meg lagzira, elotte nem hiszem, hogy felvennem.
Vagy veszek 3 regenyt, amit hobbibol elolvasok.
21L
Iszonyatosan nehezen találok magamnak cipőt, így az a cipő, amire évek óta ácsingózok, ki is tudnám használni, jó is a lábamra és a minősége is megfelelő és még lehet is kapni, nemhogy üti, hanem agyonveri az átlag könyveket (a beszerezhetetlen, out of print sorozattól, amiért évek óta fáj a szívem, most tekintsünk el).
A kérdés az, hogy mennyire tudnád kihasználni ezt a cipőt. Mert abból, hogy augusztusban felvennéd 1x nem az jött le, viszont, ha évek óta szemezel vele, akkor csak van elképzelésed, hogy hogy tudod aktívan beépíteni az öltözködésedbe, nem?
Inkább a magassarkút, ha hordanék.
Amúgy rengeteget olvasok, de ebookokat, így könyvet ezért nem vennék. Ebook korszakom előtt meg könyvtárból kölcsönöztem.
Én egyiket se. :D Könyveket általában könyvtárból szerzek vagy letöltöm ebookra, szóval ha nincs épp felesleges pénzem rá, akkor nem veszem meg, hiába szeretem a könyvet, luxus lett sajnos.
De ha augusztusig nem igen tudnám felvenni a cipőt, akkor gondolom utána se lenne napi használatban. Így sajnálnék rá ennyi pénzt, de ha gyakran bevethető cipőről lenne szó, nem gondolkodnék. De ha tényleg jó cipő meg évek óta keresed, akkor vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!