Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti hány centiig vennétek fel...

Ti hány centiig vennétek fel magassarkút és mekkorát, és még azzal a cipővel meddig nem magas? (lent)

Figyelt kérdés
Pl. én 175 cm magas vagyok(már nem növök). Mindig egy kicsit rossz érzés, hogy mindenkinél magasabb vagyok lapos sarkúban, de szeretnék majd magas sarkút felvenni. Anya mindig azt mondja, hogy eggyáltalán nem vagyok túl magas, én meg félek, hogy nem lesz majd olyan fiú barátom aki magasabb mint én.
2012. júl. 6. 23:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! Figyu,ne aggódj,biztos,hogy találsz majd olyan srácot,aki magasabb,mint te.Rengeteg van belőlük. :)

Egyik bnőm 190 cm,és a barátja sokkal magasabb mint ő. :)

És egyáltalán nem túl vagy magas. Szerintem pont jó vagy. Nyugodtan vehetsz magassarkút is. :)

15/L Egyébként,én 160 cm vagyok,de nem fogok többet nőni,aztuti. :) Nem is szeretnék.

2012. júl. 7. 00:44
 2/11 anonim ***** válasza:

A mai fiúk iszonyat magasak, szerintem te se vagy túl magas. Én 170 centi vagyok és növésben :D

14L

2012. júl. 7. 08:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Én is 171 vagyok, de nyugodtan veszek fel magassarkút.
2012. júl. 7. 09:23
 4/11 anonim ***** válasza:
én ugyancsak 155 centi vagyok, de max csak 5 centis sarkút vennék fel, mert annál magasabban már fáj a lábam. 175höz akár 10 centiset is felvehetsz, mert a férfiaknál az átlagmagasság úgy tudom kb 185 cm (?)
2012. júl. 7. 10:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vegyél fel magassarkút. Én is akkora vagyok, mint te, múltkor egy esküvőre felvettem egy 13 centis cipőt, és az összes lánynál/nőnél magasabb voltam. Valamiért rettentően élveztem :D
2012. júl. 7. 11:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
:) Én meg 178 cm magas vagyok. És egyáltalán nem zavar, hogy magasabb vagyok az átlagnál. Mindenféle magassarkút felveszek, nekem nem a magassága, hanem a kényelme számít.:) Szóval SZ*RNI bele, hogy mások töpszlik, szerintem szép a magasságod. :)
2012. júl. 7. 12:03
 7/11 anonim ***** válasza:

170 cm magas vagyok, és a maximum 11 cm-ig veszek fel cipőt.

Magasabban már nem tudok járni, kényelmetlen.

18/L

2012. júl. 7. 12:05
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkitől. Aranyosak vagytok. :)
2012. júl. 7. 14:29
 9/11 anonim ***** válasza:
hát attól izmos vádlival simán , de amúgy átlagmagasság világ összességében nézve 155 nőknél , 169 férfiaknál
2012. júl. 8. 01:13
 10/11 anonim ***** válasza:

de a magyarok magasak 176 a férfi és 164 a női átlagmagasság

és ha érdekel norvégok 182 és 169 , férfi nő a legmagasabbak , mért adatok nem saját bevallás alapján tehát eszerint viszonyítsatok

2012. júl. 8. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!