A Deichmannban van egy ehhez hasonló magassarkú, nagyon-nagyon tetszik, de anyum szerint túl alkalmi és nincs csipkés táskám, amihez fel tudnám venni. De persze tudok szerezni.
Egy sima fkete táskával is jó, ha a ruha is csipkés...
2011. ápr. 1. 18:28
4/21 anonim válasza:
nem gothos....
nekem tetszik:)hordanám
2011. ápr. 1. 18:40
5/21 anonim válasza:
18:28 Amit ő linkelt azok rondák. De amit te az nagyon szép, van egy másik is a dejkmannban, alacsonyabb sarokkal és nem platformos, na AZ gyönyörű :) Az megvenném ha lenne fölös sok pénzem :) Ha nincs is mihez felvenni, majd lesz, cipőt ritkábban cserél az ember, ezért érdemes kicsit aköré szervezni a ruhatárat.
2011. ápr. 1. 18:59
6/21 anonim válasza:
Na, az ilyen topánkák szoktak megszólítani a boltban, hogy "vigyél haza".
Gyönyörűűűűűű:)
2011. ápr. 1. 19:05
7/21 anonim válasza:
nekem ez tetszik, amit te linkeltél, simán felvenném kisebb sarokkal :)
amit egy másik válaszoló linkelt onnan a 2. tetszik :)
2011. ápr. 1. 19:20
8/21 anonim válasza:
igen felvenném :) és felveheted amúgy elegáns sima fekete táskával is, nem muszáj csipkéssel
2011. ápr. 1. 19:35
9/21 A kérdező kommentje:
ma 18:59 igen ezt írtam én is... hogy a Deichmannban láttam ilyet kisebb sarokkal :D:D
amúgy köszi a válaszokat, írjatok még:)
2011. ápr. 1. 19:48
10/21 anonim válasza:
A linkelős válaszolónak üzenem, hogy az első, amit linkelt, valami iszonyat ronda :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!