T*i [fel]vennétek ilyen csipkés magassarkút?
A Deichmannban van egy ehhez hasonló magassarkú, nagyon-nagyon tetszik, de anyum szerint túl alkalmi és nincs csipkés táskám, amihez fel tudnám venni. De persze tudok szerezni.
Ti vennétek ilyet? Hordanátok is?
(Természetesen a sarka jóval kisebb... úgy a fele a linkelt képének.)
17/L
Ez gyönyörű*.* Mennyibe kerül a Deichmanba? Netről, nem tudod, lehet rendelni?
A linkelős válaszolónál az első kép olyan, mintha nem is cipő lenne, hanem egy ócska zokni sarkakon:S
Persze, hogy felvenném, hiszen nagyon szép! Csak a magasságom közbeszól :( (170 cm..)
17/L
Ekkora sarokkal is simán felvenném.
Mondjuk elég furán néznének, mert 180cm vagyok plusz a linkelt sarok:) lenéznék a férjemre:)
tegnap 20:09: Egy ilyen reklámfotón láttam az egyik újságban (nem tudom melyikben mert már ki is téptem xD)... Az van ott hogy 5990 Ft :) Méret: 36-41. Nem tudom neten megrendelhető-e :S
tegnap 20:12: Én meg 174 vagyok de hordok magassarkút :D Persze nem olyan magasat, mint a linkelt kép, csak ilyen 8-9 centiket, max 11 :) Emiatt ne aggódj! Ráadásul a 170 az pont jó szerintem :)
tegnap 20:47: Énis szívesen felvenném ekkora sarokkal is, de azért ez nagyon magas :D
tegnap 22:49: 5990 :)
Ja, és a Deichmannos ráadásul nem ilyen magas, hanem ahogy a képen látom, úgy 8-9 centinek tippelném. Köszi a válaszokat! Úgy látom mindenkinek bejön :D Azért nyugodtan írjatok még xD:D:D
Utolsó (tegnap 20:47) vok. Erre gondoltál? [link]
Na,nekem ilyenem van. :) Ez rendelhető elvileg netről is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!