Ki fog menni divatból a swag stílus?
#3 Mert a te korosztályod aktívan keresi saját magát meg a helyét a világban. A középiskolások túlterhelése, túlszabályozása miatt ez gyakran későbbre tolódik, nekem voltak olyan, akik egyetemi évek alatt keresgették önmagukat és több stílusváltáson is átmentek.
A kérdésre válaszolva, idővel biztos, hogy ki fog menni a divatból, mert idővel minden kimegy a divatból :) Kihalni viszont gyanús, hogy nem fognak. Internet van, információbőség meg globalizáció: ha az ember önmegvalósítást kereső fia percek alatt rálelhet a stílusra, és napok alatt leszállítják neki a swag rucikat akár a világ másik végéből is.
3-as, én pont fordítva gondolom, sztem a swag tiniknél vagy 20 alattiaknak áll rosszabbul, mivel náluk csak a felszínességről, divatról szól, pedig eredetileg ez is egy életstílus és szerencsére egyáltalán nem olyan mint az emo. Még el sem tudják tartani magukat, szóval elég hamis: "swag vagyok de megyek apucihoz zsebpénzt kérni" pf.
A szájcsücsörítés nem a swaghoz tartozik, az mindig is volt, legalábbis amióta facebook meg más social média oldalak léteznek, mindig voltak.
Nem tudom hogy kimegy e a divatból, de sztem olyan mint a selfie, selfie-k is voltak mindig is, attól még hogy divattá vált, meg ilyen gáz neve lett, mindig is létezett. A swag előtt is sokan hordtak feliratos polókat és sztem ezután is fognak, attól még hogy most ez egy divathullám, legalábbis főleg a tiniknél sztem megmaradnak a fő elemei, mert eredetileg ez egy stílus volt és amíg a hip hop népszerű sztem addig a sawg is maradhat mert eredetileg nem a divathullához kellene kötni hanem egy életérzéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!