Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemistákhoz szól a kérdése...

Egyetemistákhoz szól a kérdésem, főleg a divatmániásokhoz, de persze mindneki válaszolhat. Kicsi ez a ruhatár?

Figyelt kérdés

* 1 fekete télikabi

* fekete bőrdzseki

* fehér blézer

* fehér nőies,fekete sportosabb,illetve 1 kockás ing

* Hosszú,illetve 3/4 ujjú,vékonyabb felsők: 12db (de ezek kozott inkább az egyszínű,basic felsők dominálnak,hol feszülős,nőiesebb,hol lenge sportosabb kivitelben)

* Meleg,kötött téli pulóver: 2db

* Pólók: fekete,fehér,szürke sima basic póló

* Mintás,feliratos pólók: 4db

* Sportosabb ujjatlan: 6db

* Nőiesebb ujjatlan: 12db

* Basic ujjatlanok:fekete,fehér,szürke,piros

* Hosszú farmer:5db

* Fekete,szürkés-barna nadrág

* 2 nyári szoknya

* 2 téli tunika

* Farmer short: 4db

* fekete csizma

* barna ugg szerű retro csizma

* kis sarkú bokacsizma

* nike sportcipő utcára

* fehér converse

* fekete,bézs slipper

* fekete,szürke,barnás táska utcára

* fekete,nude kisebb táska (kis láncos,vállra akasztható)

* 3 bulizós boríték táska + ehhez 4 kimondottan bulizós ruha

* fekete,fehér csipkés melltartó

* piros,szürke,mintás,kék,rózsaszín melltartó

* kb 12 tanga,ami szebb

* kb 7-8 sima tanga hétköznapokra

Mi hiányzik még a ruhatárból szerintetek? Minden vásárlásnál szinte a basic darabokat keresem,amik időtállók,de rá kell jönnöm,hogy hosszú távon nem lehet belőlük változatosan öltözködni,ha minden egyes darab ilyen.

Nagyon tetszik a gossip girl-os Serena Van Der Woodsen stílusa, illetve a 90210 (új)-ból Naomi Clark-é. Sok outfitet lementettem tőlük inspirációnak,de ha ott vagyok,hogy megvegyek mondjuk egy pink borítéktáskát azon tűnödöm minek,hisz kimegy a divatból.De pont ezért nincs is mit felvennem,mert ugyanazok a színek dominálnak az öltözetemben..

Pl szerelmes lettem egy leopárdmintás kardigánba is,de azt se vettem meg,mert hogy hosszú távon nem fogom tudni kihasználni,mert pár év múlva lejárt darab lesz.

2014. dec. 28. 08:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ez már messze nagyobb mint egy alapruhatár. Pl. nekem soknak tűnik 4 db farmer short és 3 különböző boríték táska, az ujjatlan felsőkről nem is beszélve. Bár felsőből még nem is baj ha több van a kelleténél. :) De a cipőkészleted meg szerintem telitalálat, abban minden van, ami kell. Végülis nem rossz ez így.
2015. febr. 2. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!