Egyetemistákhoz szól a kérdésem, főleg a divatmániásokhoz, de persze mindneki válaszolhat. Kicsi ez a ruhatár?
* 1 fekete télikabi
* fekete bőrdzseki
* fehér blézer
* fehér nőies,fekete sportosabb,illetve 1 kockás ing
* Hosszú,illetve 3/4 ujjú,vékonyabb felsők: 12db (de ezek kozott inkább az egyszínű,basic felsők dominálnak,hol feszülős,nőiesebb,hol lenge sportosabb kivitelben)
* Meleg,kötött téli pulóver: 2db
* Pólók: fekete,fehér,szürke sima basic póló
* Mintás,feliratos pólók: 4db
* Sportosabb ujjatlan: 6db
* Nőiesebb ujjatlan: 12db
* Basic ujjatlanok:fekete,fehér,szürke,piros
* Hosszú farmer:5db
* Fekete,szürkés-barna nadrág
* 2 nyári szoknya
* 2 téli tunika
* Farmer short: 4db
* fekete csizma
* barna ugg szerű retro csizma
* kis sarkú bokacsizma
* nike sportcipő utcára
* fehér converse
* fekete,bézs slipper
* fekete,szürke,barnás táska utcára
* fekete,nude kisebb táska (kis láncos,vállra akasztható)
* 3 bulizós boríték táska + ehhez 4 kimondottan bulizós ruha
* fekete,fehér csipkés melltartó
* piros,szürke,mintás,kék,rózsaszín melltartó
* kb 12 tanga,ami szebb
* kb 7-8 sima tanga hétköznapokra
Mi hiányzik még a ruhatárból szerintetek? Minden vásárlásnál szinte a basic darabokat keresem,amik időtállók,de rá kell jönnöm,hogy hosszú távon nem lehet belőlük változatosan öltözködni,ha minden egyes darab ilyen.
Nagyon tetszik a gossip girl-os Serena Van Der Woodsen stílusa, illetve a 90210 (új)-ból Naomi Clark-é. Sok outfitet lementettem tőlük inspirációnak,de ha ott vagyok,hogy megvegyek mondjuk egy pink borítéktáskát azon tűnödöm minek,hisz kimegy a divatból.De pont ezért nincs is mit felvennem,mert ugyanazok a színek dominálnak az öltözetemben..
Pl szerelmes lettem egy leopárdmintás kardigánba is,de azt se vettem meg,mert hogy hosszú távon nem fogom tudni kihasználni,mert pár év múlva lejárt darab lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!