Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miből áll egy alap ruhatár?

Miből áll egy alap ruhatár?

Figyelt kérdés
Cipőt, kabátot és kiegészítőket beleértve. Linkek is jöketnek
2014. okt. 28. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
2014. okt. 28. 20:14
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
fekete top,fekete hosszú ujjú,fehér top,hosszú ujjú,pár színes top,egy farmer,egy fekete nadrág,egy kardigán,egy farmerkabát,bőrkabát,esetleg szövet kabát,egy pulcysi,egy cicanadrág,egy melegfelső.Köröbelül ennyi.
2014. okt. 28. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát nekem farmer nadrágjaimból van piros, fekete, barna, egy sötétkék fehér mintával, sztreccsnadrágból terepszínű, fekete, fehér, kék, felsőkből hosszított színesek meg néhány színes topp, hozzájuk mell alá érő hosszú ujjú felsővel, néhány elegáns felső, bőrdzsekik (krém színű és sötét kék, ezek általában mindenhez mennek), cipőből egy magasított talpú, két bokacipő, egy csizma, egy sportcipő, kardigánból kék, rózsaszín, fehér, szövet kabát és rengeteg sálam van. Imádom a sálakat. :D Szinte a szivárvány összes színében van, általában a barátaimtól azt kapok ünnepekre.

Kiegészítők... hhmm.. Van egy kék és egy fehér órám, egy ékszerórám, a húgommal vannak közösen fülbevalóink, amiket felváltva hordunk, van egy jó pár. Gyűrűket nem igazán hordok, egy volt, azt is elhagytam. Inkább karkötős vagyok. Nyakláncokat sem nagyon szeretek hordani, abból van egy-kettő. Ami még feldobhatja az öltözéket az egy jó öv, szinte minden ruhaboltban lehet találni valami jót. :)

Hát szerintem ennyi lenne.

2014. okt. 29. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!