Miből áll egy alap ruhatár?
Hát nekem farmer nadrágjaimból van piros, fekete, barna, egy sötétkék fehér mintával, sztreccsnadrágból terepszínű, fekete, fehér, kék, felsőkből hosszított színesek meg néhány színes topp, hozzájuk mell alá érő hosszú ujjú felsővel, néhány elegáns felső, bőrdzsekik (krém színű és sötét kék, ezek általában mindenhez mennek), cipőből egy magasított talpú, két bokacipő, egy csizma, egy sportcipő, kardigánból kék, rózsaszín, fehér, szövet kabát és rengeteg sálam van. Imádom a sálakat. :D Szinte a szivárvány összes színében van, általában a barátaimtól azt kapok ünnepekre.
Kiegészítők... hhmm.. Van egy kék és egy fehér órám, egy ékszerórám, a húgommal vannak közösen fülbevalóink, amiket felváltva hordunk, van egy jó pár. Gyűrűket nem igazán hordok, egy volt, azt is elhagytam. Inkább karkötős vagyok. Nyakláncokat sem nagyon szeretek hordani, abból van egy-kettő. Ami még feldobhatja az öltözéket az egy jó öv, szinte minden ruhaboltban lehet találni valami jót. :)
Hát szerintem ennyi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!