Milyen ruhák a nagyon alapok egy lány ruhatárába?
Most így nyáron pár rövidgatya, néhány szoknya, esetleg 1-2 nyári ruha. Topok, pólók a te stílusodban, akár egyszínűek, akár mintásak, csipkések, fodrosak, egyszerűek.. :)
Cipőből... topánka szerintem hasznos, talán szandál, meg egy-két zárt cipő (tornacipő, sportcipő például). Nem kell ezekből sok, elég mindből 1-2 darab.
Fölsőből azért jó, ha van több.. 10-12 mondjuk, de persze nem baj ha kevesebb... :D Csak én szeretek váltogatni, változtatgatni.. :)
Biztosan kihagytam még valamit, de ennyi jutott most eszembe! :)
17L
Szerintem pólóból legalább legyen 14db(elutazol, mosógép elromlik stb... Jó, ha van 2 hétre) illetve nekem van feketéből és fehérből kb 5-5 db, nyáron sokszor viselem őket, és mindig van nálam mégegy, mert izzadós vagyok.
Nadrágból 3 elég, ha nincs kiskutyád mint nekem, aki összeugrál és naponta kell mosni :D
Kardigánból 5-7 (olyan ami vékony és topra veszed) így azt is ki tudod mosni kényelmesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!