Lányok! Ti hol szoktatok vásárolni? Bővebben lent!
Turi, Zara, H&m, New yorker, kisebb butikok.
A plázás boltokban mostanában normális felsőt alig lehet kapni, de a szoknyák/nadrágok, egyberuhák és blézerek tetszenek.
Neten, külföldi webshopokban, vagy turiban. Nem szeretem a tucat cuccokat. Ár mindegy.
28L
(Külföldön élek) Felsőket, ingeket, pulcsikat H&M-ben, Topshop-ban, nadrágokat Cheapmonday-ben, H&M-ben, de G Star is van. Ingeket, felsőket 4-10ezer között, farmereket (akciósan) 17 ezer körül. Hogy cipőre mennyit költök, le se merem írni, mert nagyképű, menőző hülye leszek... :D
25/N
H&M, Bershka, Reserved, Tezenis, Office Shoes, Humanic, CCC, Tally Weijl, New Yorker (innen mondjuk csak az Amisus cuccok tetszenek), neha Calzedonia, esetleg Ebay, turi.
Arkategoria valtozo, cipore altalaban mindig tobbet koltok, mert abbol nekem fontos, hogy minosegi legyen. Felsokre max. 4-5 ezret szanok, nadragokra 7 ezret, rovidnadragokra, szoknyakra 5-ot, egyberuhakra kb. 6-7 ezer forintot, kardiganokra, pulcsikra szinten kb. 6 ezret. Bikinit altalaban a Calzedoniaban veszek, learazasokkor, szerintem mrgeri az arat.
17/L
c&A, H&M, Tally Weijl, de legtöbbet turkálóban. Nagyon jó cuccokat találni ott, ráadásul van időm alaposabban körülnézni. A cipőimet is turkálóban veszem, mivel elég nehéz 32-es lábra cipőt találni. Ha valami különlegeset szeretnék, akkor anyukám varr nekem, mert eredetileg varrónő.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!