Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ti hol szoktatok...

Lányok! Ti hol szoktatok vásárolni? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Lányok,Ti általában a ruháitokat melyik boltokban szoktátok megvenni? Milyen árkategóriában? Kort is írjatok! :) Köszönöm a válaszokat előre is:))

2014. júl. 12. 15:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Turi, Zara, H&m, New yorker, kisebb butikok.

A plázás boltokban mostanában normális felsőt alig lehet kapni, de a szoknyák/nadrágok, egyberuhák és blézerek tetszenek.

2014. júl. 12. 15:18
 2/12 nati6 ***** válasza:
Én 20 éves vagyok.Hát a H&M-ben a C&A-ban,a Mayo Chix-be,New Yorker-be,Takko-ba szoktam vásárolni.Hát azért 10.000-nél többet nem szoktam költeni,de annyit sem.
2014. júl. 12. 15:22
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Mostanában nagyon sok jó ruhát találtam a turkálóban. A h&m-ben, a tally weijl- ben, (igy kell írni?:D), c&a-ban, néha a Takkoban es a New Yorker-ben. Pólót nagyjából 3000 körül , pulcsit 5-6000, nadrág is e körül. Es a cipoimet a Deichmann-ban szoktam venni. :) 16/L
2014. júl. 12. 15:31
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
boltokban (volt már sok ilyen kérdés, tanuldd meg használni a keresőt!)
2014. júl. 12. 15:48
 5/12 anonim ***** válasza:
Alapdarabokat, pl. meleg időre rövidnadrágot, őszre egyszerű felsőt, véknyabb anyagú garbót a Lidl-ből veszek, az Esmara, Crivit cuccok nagyon jó minőségűek, és sokkal kevesebbe kerülnek, mint a plázás cuccok. Idén vettem 2 pólót a Reservedből is, de ezek hangsúlyosabb darabok, a H und M-et is szeretem, onnan ingem és pulcsim van, de ezek is hangsúlyosak darabok. Farmert a Tescóból vettem utólag, mert ott volt olcsó, és mellesleg fogyásban vagyok, szóval a nadrágok fogyóeszközök nálam. A C und A-ban nemigazán szoktam találni semmi nekem tetszőt, de lehet, hogy majd oda nézek be farmertért, mert megint venni kell, és most a Tescós darabok nem jók. A kínaiból is szoktam vásárolni, onnan is garbóm, rövidnadrágom van. Maximum én is 10-et költök, de inkább kevesebbet.
2014. júl. 12. 15:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Neten, külföldi webshopokban, vagy turiban. Nem szeretem a tucat cuccokat. Ár mindegy.

28L

2014. júl. 12. 16:59
 7/12 anonim ***** válasza:
De amúgy néha varratni is megéri, ha van egy nagyon egyedi ötleted, veszel jó anyagot, elmész egy megbízható varrónőhöz, és évekig is hordhatod az adott ruhadarabot.
2014. júl. 12. 17:10
 8/12 anonim ***** válasza:
14%

(Külföldön élek) Felsőket, ingeket, pulcsikat H&M-ben, Topshop-ban, nadrágokat Cheapmonday-ben, H&M-ben, de G Star is van. Ingeket, felsőket 4-10ezer között, farmereket (akciósan) 17 ezer körül. Hogy cipőre mennyit költök, le se merem írni, mert nagyképű, menőző hülye leszek... :D

25/N

2014. júl. 12. 18:31
 9/12 anonim ***** válasza:
49%

H&M, Bershka, Reserved, Tezenis, Office Shoes, Humanic, CCC, Tally Weijl, New Yorker (innen mondjuk csak az Amisus cuccok tetszenek), neha Calzedonia, esetleg Ebay, turi.

Arkategoria valtozo, cipore altalaban mindig tobbet koltok, mert abbol nekem fontos, hogy minosegi legyen. Felsokre max. 4-5 ezret szanok, nadragokra 7 ezret, rovidnadragokra, szoknyakra 5-ot, egyberuhakra kb. 6-7 ezer forintot, kardiganokra, pulcsikra szinten kb. 6 ezret. Bikinit altalaban a Calzedoniaban veszek, learazasokkor, szerintem mrgeri az arat.

17/L

2014. júl. 12. 23:47
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

c&A, H&M, Tally Weijl, de legtöbbet turkálóban. Nagyon jó cuccokat találni ott, ráadásul van időm alaposabban körülnézni. A cipőimet is turkálóban veszem, mivel elég nehéz 32-es lábra cipőt találni. Ha valami különlegeset szeretnék, akkor anyukám varr nekem, mert eredetileg varrónő.

15/L

2014. júl. 13. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!