Én ha ideges vagyok általában elmegyek vásárolni, illetve ha szomorú vagyok akkor is!
Egy alkalommal 0-30.000.-ft között költök, mikor mennyit. Havonta ált 2-3x vásárolok. Én finanszírozom a munkámból. :)
17/L
2014. jan. 29. 18:44
3/19 anonim válasza:
Igen,havi 30-40 ezret költök ruhákra.
Imádok vásárolni :D
Én állom a cehhet,dolgozom,van pénzem rá.
25/N
2014. jan. 29. 18:45
4/19 anonim válasza:
Nekem nem a ruhák a legfontosabbak az életemben. A gyermekem, a csalàdom, egy élmény velük sokkal fontosabb.
Ruhákra elég sokat képes vagyok elkölteni, de csak azért mert tiniként az olcsót kellett vennem és ezeknek a minősége borzasztò volt. Inkább veszek drágábban de minőséget.
Ezek kibírnak 2-3 szezont is. Így általában 2-3 évente vásárolok nagyban. Alkalmanként egy egy póló persze belefér.
Mi finanszírozzuk magunknak, a férjem és én. Közös kassza van. 26n
2014. jan. 29. 18:52
5/19 anonim válasza:
Magamnak finanszírozom:D Illetve hát a havi gyerektartást én kapom és azt teszem félre, abból finanszírozok mindent egy hónapra. Szóval ha több összegyűlik, akkor elmegyek nézelődni. Meg tényleg, ha ideges vagyok, akkor is.:D De már várom, hogy nyár legyen, szeretnék dolgozni:)
2014. jan. 29. 19:08
6/19 anonim válasza:
IGEN!!! Én anyukámmal,nagytesómmal szoktam menni havi 2-szer,2-szor...Elsősorban azt figyelem hogy tetszik-e vagy van-e méret! Egyszer vittem magammal a saját pénzemből de egyszerűen képtelen voltam belőle költeni..felhívtam anyukámat :D
2014. jan. 29. 19:24
7/19 anonim válasza:
*3-szor
2014. jan. 29. 19:25
8/19 anonim válasza:
Sokat,bár nem mindig költök.Anyuval szoktam menni,de mostanság rászoktam a netes vásárlásra.Megnyugtat.;D Zsebpénzből finanszírozom,vagy Anyu veszi.;))
2014. jan. 29. 19:52
9/19 anonim válasza:
A lehető legritkábban járok el, indokolt esetben, és ehhez mérten keveset is költök. Mivel munkám nincs, így anyu pénzel.:)
18/L
2014. jan. 29. 20:11
10/19 anonim válasza:
Persze,hogy sokat költök ruhára :-D de nemcsak ruhára,hanem sminkre is.Én finanszírozom többnyire(van,hogy a férjem is vesz ruhát nekem,de csak ritkán)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!