Lányok ebben a hidegben most mit hordtok a nadrág allat?
Figyelt kérdés
2014. dec. 5. 22:45
1/11 anonim válasza:
Annyira azért még nincs hideg, hogy kelljen alá venni valamit. Illetve attól függ, mennyit vagyok kint, arra az időre amíg eljutok mondjuk az iskolába, vagy akárhova, arra nem kell.
2/11 anonim válasza:
harisnya/leggings.
ha nagyon hideg van,nadragra huzok sigatyat
3/11 anonim válasza:
Nem hordok nadrágot.
Téli szoknya, alatt bundás leggings.
5/11 anonim válasza:
Én nem fázok, szóval nem veszek alá semmit. Ha mégis, de ahhoz nagyon hidegnek kell lenni, akkor harisnyát vagy egy cicanadrágot.
6/11 anonim válasza:
nem hordok nadrágot.
Meleg leggings-et hordok, vagy meleg harisnyát meleg téli szoknyával
7/11 anonim válasza:
semmit nem veszek alá. a harisnyától viszketni kezdek, talán ha hidegebb lesz, veszek alá leggingset
8/11 anonim válasza:
Nem szeretem a harisnyákat, ezért csak akkor veszek fel valamit nadrág alá, ha már nagyon hideg van, és akkor is leggingset
9/11 anonim válasza:
NEkem kicsit furcsa a kérdés, mert csak akkor vettem fel harisnyát, mikor korizni, szánkózni vagy síelni voltunk, máskor még sosem csináltam ilyet :)
10/11 anonim válasza:
Még nincs hideg nekem, ezért semmit.
De máskor se szoktam a nadrág alá mást felvenni, csak néha harisnyát, ha tényleg egy fél napot kint vagyok a mínuszban (pl. korizunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!