Fiúk, őszinte válaszokat várok! Ilyen hidegben ti is vesztek valamit a nadrág alá, aláöltöző/jageralsó/harisnya? V ha nem akkor hogyhogy nem fáztok?
Tudom h a pasiknál ez presztízs kérdés, és inkább jégkockává fagyasztják a golyóikat merthogy ez b.zis, v legalábbis mélyen titkolják a dolgot.
Én mondjuk lány létemre 2 harisnyát veszek farmer alá és még úgyis szétfagyok. Egyszerűen nem hiszem h h nem fáztok?
V azért ha nagyon hideg van bevállaljátok?
Csak azért kérdem mert a barátomat szeretném rábeszélni mert minden reggel fél órát gyalogol a hidegben. És már kapott tőlem karácsonyra egy ilyen síeléshez való aláöltözőt, persze nem hordja, de sztem szétfagy, egyedül csak a férfiúi önérzete fűti. Pedig tudom h vannak olyan pasik akik még nejlon harisnyát is hordanak csak nemtom, lehet h ez kamu v ők másik bolygón élnek :D
Naná, letojom, hogy mit gondolnak.
Pedig menő "szép fiú" vagyok, de így is letojom. Én akarok gyereket majd, szóval nem fagyasztom le a drágaságaimat, tinédzserkori hülyeség miatt.
Én 40 vagy 60 Den-es fekete harisnyát hordok nadrág alatt és nagyon bevált!
Ajánlom a barátodnak is és nem fogják kicikizni mivel nadrág alatt senki sem látja szóval nyugodtan felveheti! :)
Ajánlj neki valami olyat hogy ha felveszi a kedvedért a harisnyát kap tőled valami erotikus élményt így csak belefog menni! :)
én télre úgy mond bélelt farmert veszek annyival különbözik a nyári vékonytól hogy vastagabb is maga az anyaga meg aztán még van bent egy plusz anyag réteg
a harisnyán még nem gondolkodtam de már hallottam róla itt az oldalon
21 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!