Mit gondoltok a H&M-ről, New Yorkerről, Cosmos City-ről és a Tally Weijl-ről?
Ezek közül esetleg a H&M... A többi, általad felsorolt üzletbe be sem teszem a lábamat. Silány minőség, rossz anyagok, olcsó hatás (mondjuk amúgyis olcsó). .
H&M-ben is nagyon ki kell fogni a jó dolgokat, de egy fokkal jobb, mint a többi.
H&M: Sajnos nem sok lehetőségem van oda eljutni,mivel nálunk nincsen.De eddig akárhány ruhát vettem ott(nadrágok,felsők,egyberuhák)kivétel nélkül jó minőségűek.És olcsó.Két hete egy magasderekú fekete nadrágot vettem 4000 forintért.
New Yorker:Talán ide járok a legtöbbet,leginkább az alacsony(abb) árak miatt.Nadrágok közepes minőségűek,cipő az borzalmas.Ingek,kardigánok nagyon jók,meg a pulcsik is.Ékszerek sem rosszak.Kabátok mindig tetszenek.Összességében egész jó kis bolt,főleg a Fishbone Sister márka jön be,az Amisu hiába nőies,ha pocsék a minősége.
Cosmos City:Nem sokat járok ide,talán vagy 1 éve be sem tettem a lábam.Nincsenek rossz cuccok,de iszonyat izléstelen,nagyon kínai hatású a legtöbb áru.Viszont olcsó,de olyan is.
Tally Weijl:Ez a kedvenc boltom,habár nem sokat járok ide.Ha lenne pénzem,minden héten nagy bevásárlást tartanék.:D Drága.De amit eddig vettem,az jó minőségű,kivéve a nadrág.Az kinyúlt(de olyan hordhatatlan szintre)fél év alatt.Kabátok ára a csillagos ég,de divatosak,és jó minőségűek.
14-es vagyok! Szerinted a tallys árak a csillagos ég? :D :D :D
Nem tudom melyik bolygón élsz! Elárulom, 15-30 ezer a béka popója, nem a csillagos ég! :D
A HandM-ben divatos cuccok vannak és jó minőségűek.
A Cosmosban tavaly nyáron vásároltam 3 rövidnadrágot, és mind a 3-nak a varrása szétszakadt 1 nap alatt. Sajnáltam mert nagyon divatos volt, de igaz az ishogy nagyon olcsó (2450Ft/db). Ha egy picit drágább lenne de jobb minőségű akkor szuper lenne... De hát így...
h&m: ritkán találok ott a stílusomhoz megfelelő ruhát. a legtöbb cucc elegáns vagy selyemanyagú, a pamut lazább cuccok meg elég drágák, sokféle ékszer van viszont ott egész jó árban, napszemcsik szintén.
new yorker: kedvenc boltom, szinte mindig találok vmit. fölsőket már 1-2ezer ftért lehet venni. a farmerkínálatuk viszont nem túl sokrétű
cosmos: kínaihoz hasonló elég gagyi, giccses ruhák,sose vásárolok ott.
tally: régen jó bolt volt,manapság már szegényes kínálat és irreálisan magas árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!