nem feltűnő, az emberek nem nagyon figyelik mi van a másikon.
2014. nov. 18. 21:48
2/26 anonim válasza:
Szerintem nem is olyan feltűnő. Ha szeretnél,nyugodtan vegyél ilyet.
2014. nov. 18. 21:51
3/26 anonim válasza:
Szerintem is szép és különleges! Én nem hiszem, hogy megvenném, de van akinek biztos nagyon jól áll!
2014. nov. 18. 21:53
4/26 anonim válasza:
Nagyon szep, kar hogy ilyen draga
2014. nov. 18. 22:08
5/26 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, de hát kinek mi. Ha az utcán meglátnám, nem hiszem, hogy bármi furcsát észrevennék rajta, normál távolságból nézve egy sima fekete bőrkabát.
2014. nov. 18. 22:53
6/26 anonim válasza:
burberry? persze majd pont egy másfélmillás kabátot fogsz venni:D
egyébként elég fura, távolról olyan hatást kelt, mintha szakadt, rongyos lenne, de közelről meg szép. attól függ, illik-e az illető stílusához.
2014. nov. 18. 23:09
7/26 anonim válasza:
Nagyon szép! Imádom a Burberryt, sok ruhám van tőlük, mind finom, minőségi darabok!
Ha tetszik vedd meg!
2014. nov. 19. 00:36
8/26 anonim válasza:
nem szólnék semmit, de nem tetszik, olyan, mintha szét lenne ezer helyen repedezve a bőr.
2014. nov. 19. 08:58
9/26 anonim válasza:
Nekem is tetszik, elegáns. Szerintem nem feltűnő, hamarabb észreveszek egy színes kabátot.
2014. nov. 19. 09:30
10/26 anonim válasza:
7-es vagyok! Miért ne vehetne a kérdező ilyen kabátot? Nekem is vannak hasonló kategóriás ruháim, cipőim, táskáim.
Én leírtam a véleményemet (ami 0%-ban hasznos :D ), majd a kérdező pedig eldönti, hogy neki van-e pénze erre a kabátra, vagy sem! Szerintem ez az ő magànügye! A kabátról kérdezett véleményt, nem az anyagi helyzetéről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!