Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a H&M-ről, New...

Mit gondoltok a H&M-ről, New Yorkerről, Cosmos City-ről és a Tally Weijl-ről?

Figyelt kérdés

2014. dec. 4. 17:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
33%
Átlag.
2014. dec. 4. 18:01
 2/23 anonim ***** válasza:
24%
Orsay jobb ezeknél.
2014. dec. 4. 18:03
 3/23 A kérdező kommentje:
bővebb véleményt légyszi
2014. dec. 4. 18:07
 4/23 A kérdező kommentje:
orsay mifelénk nincsen, azt nem ismerem
2014. dec. 4. 18:07
 5/23 anonim ***** válasza:
76%
+1 az elsőhöz: átlag.
2014. dec. 4. 18:12
 6/23 A kérdező kommentje:
leírom még egyszer: a véleményeteket fejtsétek ki bővebben, hogy miért gondoljátok így, vásároltatok-e már ott, ha igen mennyiért, milyen a minősége, meddig bírta, stb.
2014. dec. 4. 18:22
 7/23 anonim ***** válasza:
82%

h&m

nagy a kínálat, sokféle stílus, lehet venni 1-2 ezer forintért kényelmes pamutpólókat, trikókat, de ingeket is, igazából megoszlik a minőség, volt már olyan pólóm ami kilyukadt, de van ami bírja a strapát, talán innen van a legtöbb cuccom. szeretem a farmer részleget, mert pontosan tudok választani a lábam hosszához farmert, és van magasabb derekú nadrág.

New Yorker

Néha ki lehet fogni jó cuccokat, de én ahogy bemegyek menekülni akarok ki. Múltkor volt egy jó nyaklánc 800 ft-ért, azóta is sajnálom, hogy ott hagytam. A férfi pólók amúgy kifejezetten jók. Nekem kissé giccs, 14 éves kor alatt a legtöbb cucc. 1-2 jó van persze, de kardigán nekem nem volt jó minőségű, a pólók megkoptak hamar, a kardigán kinyúlt, kilyukadt, kijött az ujjánál a gumi.

Cosmos Cityt nem ismerem

A Tally Weijl:

Vettem 6 ezerért egy sűrűn kötött fekete passzos ruhát két éve, azóta is legjobb barátom, téli színházba látogatáskor és mikulásbulikon. A toppokkal se volt onnan soha semmi baj, és nagyon jók a leárazások. Első ránézésre giccsnek tűnhet az üzlet, pedig nagyon jó, egyszerűk a ruhák. Viszont a nadrágjaik és kabátjaik szörnyűek, szigorúan csak fölsőket ajánlok onnan. Azok viszont iszonyat jók.

Remélem elég hosszú voltam. :)

18L

2014. dec. 4. 19:13
 8/23 anonim ***** válasza:

Cosmos borzalom, igazi gagyi kínai sz*r. Többet nem is foglalkoznék vele.

New Yorker: Néha lehet normális cuccokat találni szerintem inkább a pasis rész a jobb.

H&M: Legszívesebben a cuccok 80%át megvenném, főleg kiegszítők (táska, bizsuk, cipők) és a fehérneműk/ harisnyák is jók.

Tally: Gyenge minőség de csak az olcsó cuccoknál. A 9000 Ft os pulcsim nagyon jó onnan. A 2-3 ezres gyorsan kinyúlt/ fakult, tipikusan olyan üzlet hogy mit várok ennyiért.

2014. dec. 4. 19:34
 9/23 anonim ***** válasza:
6%
Cosmos nagyon gagyi,new yorker-ben van par jo cucc, tallynak sem tul jo a minosege ,de a vaganyabb cuccok nagyon jok, h&m orok kedvenc mert rengeteg stilus kepvisel de legkedvencebb a zara <3
2014. dec. 4. 20:54
 10/23 anonim ***** válasza:

Én a ruháim nagy részét a H&M-ben vásároltam. Nagyon szeretem, szerintem megéri ott vásárolni!

New Yorker, hát nem is tudom, nem olyan rossz, van egy pár elegánsabb ruhám onnan is. Elég jó minőségűek, bár volt már, hogy vettem ott egy felsőt, ami két hét után szétfoszlott, de azt ki is cserélték nekem.

Cosmos Cityt én sem annyira szeretem. Néha benézek oda is, de ékszeren kívül még semmit nem vásároltam onnan.

Tally Weijllor nem tudok véleményt mondani. :-)

2014. dec. 4. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!