Fiúk, nektek ing viselésénél nem szokott gondot okozni a következő?
Figyelt kérdés
Betűröm a nadrágomba az inget, és nem simul ki az ing, hanem ilyen "pufi" marad... Az a lényeg, hogy ha elől jó, akkor hátul olyan hülyén áll, nem oszlik el olyan jól. Nem tudom, érthető-e amit írok.:D Úgy képzeljétek el, hogy ilyen gyűrődés marad benne, és olyan hatást kelt, mintha nagy lenne rám az ing, pedig nem az. Van erre megoldás?2014. dec. 3. 17:55
1/1 anonim válasza:
oldalt bevetetsz belőle,vagy slim fit ingekre cseréled a meglévőket.
és de,ismerős mert a vállam-mellkasom Xl méretű,a derekam meg M-es és amíg nem láttam valami homáros műsorba,hogy ez a két módszer a tuti,addig rajtam is hülyén álltak az ingek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!