Esküvőre és az utána következő vacsorára milyen ruhát vegyek?
Nem igazán tudom,hogy mit vegyek fel,mostanság semmiben nem érzem jól magam,minden ruhát kényelmetlennek érzek,feszélyez.
Ugyanakkor szeretem,ha kitűnök a tömegből,de semmiképpen sem azzal,ha túl öltözöm a menyasszonyt,vagy ha ízléstelen vagyok.Szeretem az elegáns,kifinomult,stílusos ruhákat, de most még is el vagyok bizonytalanodva,mert falura megyünk esküvőre,és legutóbb ott én voltam a dáma,mert a többség ott olyan ruhában volt,amit én egy sima névnapra sem vennék fel. Természetesen nem nézem le őket,de nem szeretném,ha így tűnnék ki a tömegből.
Tudtok ötleteket adni?
köszi.
Én egy könnyű maxiruhát húznék a helyedben. Kényelmes, elegáns, de nem túl formális.
Egyébként meg érdekes... én falusi vagyok és már voltam a fővárosban is esküvőn. Nekem pont az a benyomásom, hogy a városiak öltözik alul a vidékieket - de másoktól is hallottam már, hogy ezt a véleményt osztják.
Szerintem az egyest, hármast kilőheted mert túl sok.
Viszont a kettest se venném fel, csak inkább ilyen városnézésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!