Nah láttam egy online-webshopon egy kapucnis pulóvert amin a következő volt:Az elején egy felirat ami a következő: F a s z s z o p ó (ez egyben van) rendőrök a hátulján pedig 2 ak47 ami közé az volt írva hogy fuck the police?
Figyelt kérdés
Nos és az a kérdésem hogy ha valaki ilyet felvesz utcára az bűncselekmény-e szólhat-e érte valamit a rendőr ha meg lát vagy sem semmi köze mi van rá írva vagy bevihet-e érte?2014. szept. 10. 19:21
1/4 anonim válasza:
vedd fel, remélem, valaki beveri a képed!
2/4 anonim válasza:
A kérdés
Nah láttam egy online-webshopon egy kapucnis pulóvert amin a következő volt:Az elején egy felirat ami a következő: F a s z s z o p ó (ez egyben van) rendőrök a hátulján pedig 2 ak47 ami közé az volt írva hogy fuck the police?
Nah igen.
Tessék, válaszoltam.
Mellesleg esélyes, hogy bevisz.
Ne hordj olyan felsőket, amikről az jön le, hogy mennyire buta vagy.
3/4 anonim válasza:
Ha nem is követtél el semmit, egy ilyen póló miatt maj valószínűleg találnak olyat, amiért mégis bevihetnek..és még érthető is lenne. Csatlakozom a második válaszolóhoz.
4/4 anonim válasza:
Nem, majd a rendőrök megdicsérnek milyen jól öltözött vagy. Ha elmúltál már 12 éves akkor öltözz normálisan, ne úgy mint egy lázadó hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!