Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nah láttam egy online-webshopo...

Nah láttam egy online-webshopon egy kapucnis pulóvert amin a következő volt:Az elején egy felirat ami a következő: F a s z s z o p ó (ez egyben van) rendőrök a hátulján pedig 2 ak47 ami közé az volt írva hogy fuck the police?

Figyelt kérdés
Nos és az a kérdésem hogy ha valaki ilyet felvesz utcára az bűncselekmény-e szólhat-e érte valamit a rendőr ha meg lát vagy sem semmi köze mi van rá írva vagy bevihet-e érte?
2014. szept. 10. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:
52%
vedd fel, remélem, valaki beveri a képed!
2014. szept. 10. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:

A kérdés

Nah láttam egy online-webshopon egy kapucnis pulóvert amin a következő volt:Az elején egy felirat ami a következő: F a s z s z o p ó (ez egyben van) rendőrök a hátulján pedig 2 ak47 ami közé az volt írva hogy fuck the police?

Nah igen.

Tessék, válaszoltam.

Mellesleg esélyes, hogy bevisz.

Ne hordj olyan felsőket, amikről az jön le, hogy mennyire buta vagy.

2014. szept. 10. 19:35
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Ha nem is követtél el semmit, egy ilyen póló miatt maj valószínűleg találnak olyat, amiért mégis bevihetnek..és még érthető is lenne. Csatlakozom a második válaszolóhoz.
2014. szept. 10. 23:30
 4/4 anonim ***** válasza:
49%
Nem, majd a rendőrök megdicsérnek milyen jól öltözött vagy. Ha elmúltál már 12 éves akkor öltözz normálisan, ne úgy mint egy lázadó hülyegyerek.
2014. szept. 11. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!