Cipő garancia. Mi legyen a következő lépésem?
még július közepén vettem egy converse magas szárú tornacipőt 19000ft-ért a players room üzletben. mindkettőnek konkrétan levált a talpa. visszavittem, bevették és megcsináltatták.utána újra szétjött.ugyanúgy. visszavittem, elvették, hogy ki fogják vizsgáltatni, és ha meglehet javítani akkor az lesz.. én elolvastam alaposan a jótállást igazoló papírt, amin az volt, hogy a fogyasztó választhat, csere és javítás között..mondtam is, erre azt mondták, hogy majd ha kivizsgáláson azt mondják meg lehet javítani javítani fogják.
van egy olyan érzésem, hogy azt fogják mondani, meg lehet javítani, csak akkor kb ugyanannyit érne, mint az első javítás. mit tegyek majd? járjak be hetente vidékről javíttatni a cipőmet, vagy van erre valami szabály, amivel kicserélésre/pénzvisszafizetésre tudnám kötelezni a boltot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!