Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Cipő garancia. Mi legyen a...

Cipő garancia. Mi legyen a következő lépésem?

Figyelt kérdés

még július közepén vettem egy converse magas szárú tornacipőt 19000ft-ért a players room üzletben. mindkettőnek konkrétan levált a talpa. visszavittem, bevették és megcsináltatták.utána újra szétjött.ugyanúgy. visszavittem, elvették, hogy ki fogják vizsgáltatni, és ha meglehet javítani akkor az lesz.. én elolvastam alaposan a jótállást igazoló papírt, amin az volt, hogy a fogyasztó választhat, csere és javítás között..mondtam is, erre azt mondták, hogy majd ha kivizsgáláson azt mondják meg lehet javítani javítani fogják.

van egy olyan érzésem, hogy azt fogják mondani, meg lehet javítani, csak akkor kb ugyanannyit érne, mint az első javítás. mit tegyek majd? járjak be hetente vidékről javíttatni a cipőmet, vagy van erre valami szabály, amivel kicserélésre/pénzvisszafizetésre tudnám kötelezni a boltot?

2014. okt. 7. 20:16
 1/2 bodnar edit válasza:
Fordulj a Fogyasztóvédelemhez ők biztosan tudnak neked segíteni!
2014. okt. 11. 13:52
 2/2 anonim válasza:
Örülj neki, hogy javítják. Egyébként szerintem így bekerültél egy olyan körbe, hogy minden egyes alkalommal ez fog történni, amikor még tart a garancia (a javítási idők növelik az időtartamot). Ameddig a cég hajlandó a javítást elvégezni, addig pedig nem választhatsz más megoldást. Akkor lenne más lehetőséged, ha nem így történne, de ezt ne kívánd. Lényegében a fogyasztóvédelmi szerveknek nincs olyan eszköze, amivel kötelezhetnék a céget bármire is. Egyetlen biztos megoldás a polgári peres eljárás, de ez nem kevés idő, utánajárás. stb. Ebben az esetben az összes költséget is meg kell előlegezni és csak siker esetén járhat vissza.
2014. okt. 31. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!