Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tisztelt Hölgyem Uram! Kérdése...

Tisztelt Hölgyem Uram! Kérdésem a következő: Az egyik licitálós oldalon vettem egy telefont garanciával, elvileg működőképesen. De evvel ellentétben kaptam egy működésképtelen telefont garancia papírok nélkül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Csomag átvétele után kb 1óra elteltével e-mail-ben jeleztem hogy a telefon nem működik és a garancia levelet sem kaptam meg. A károm 58000ft. Feljelentést már tettem de az eljárást megszüntették mert a rendőrség szerint a "cselekmény nem bűncselekmény", mert nem bizonyítható maradéktalanul hogy a telefon kinél romlott el. A telefon -hivatalos szervizben kiállított vélemény alapján- elázott és barbár módon javított forrasztások láthatók a készülékben. Végül a kérdésem van e esélyem polgári peren érvényesíteni igazamat?
2010. nov. 16. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Cím nincs, hogy honnan küldték a telefont? Esetleg elmenni személyesen. Az azért hatásosabb.

Szerintem meg ez igen is bűncselekménynek számít. De minnél gyorsabban cselekedj.

2010. nov. 16. 20:00
 2/14 A kérdező kommentje:

Szia! kösz hogy reagáltál

Az a baj hogy az illető tőlem kb 400km-re lakik.Próbálkoztam felvenni vele a kapcsolatot de mindkét megadott mobilszáma ki van kapcsolva és a megadott cím sem létezik a útvonalkereső szerint. Elég tanácstalan vagyok.

Üdv

2010. nov. 16. 20:44
 3/14 anonim ***** válasza:
49%

Aki ilyen lúzer az megérdemli!Megadnád az email cimed ?Van nekem is rossz telóm,ha ilyen jól fizetsz a Tiéd lehet!!

Esélyed van!De pénzed az nem lessz!!

2010. nov. 19. 19:49
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
erre csak azt tudom mondani,hogy úgy kellett...
2010. nov. 19. 20:00
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi azt hittem itt az emberek értelmes tippeket adnak egymásnak.Tévedtem.
2010. nov. 19. 21:05
 6/14 anonim ***** válasza:
47%
nem érdemes neten idegentöl bármit is venni...:S én telóm is netről van, de az hivatalos oldalrol lett rendelve! Ha én a helyedben lennék, felrobbannék az biztos!!!
2010. nov. 19. 21:31
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

Csak élcelődtek a válaszolók,ne szivd mellre T,kérdező!

Sajnos ez emberi gyengeség hogy szeretik(szeretjük)a lúzert kifigurázni.

A kérdésedből nem derült ki hogy melyik licitálós oldalon vetted.Ha a vaterán vagy a teszveszen akkor némi esélyed van.Könnyitene a véleményem kialakitásában ha belinkelnéd a terméklapot.Akkor talán még tanáccsal is tudnék segiteni mert több oldalon van jópár éves tapasztalatom eladó és vevő oldalon egyaránt.

2010. nov. 20. 10:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap 21:31--nem érdemes neten idegentöl bármit is venni...:

Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét!Ha kellően körültekintő vagy akkor nincs vele semmi gond!Ha meg nem vagy elég óvatos,akkor nem kell ahhoz net hogy megkopasszanak!!Évek óta eladok és vásárolok a neten,több aukciós oldalon és még egyszer sem volt rossz tapasztalatom.Mielőtt bekapod a pitét azt is megkostolod hogy nem-e forró?? Igy van ez ott is!!

2010. nov. 20. 13:59
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezen tapasztalat alapján már megtanultam hogy nem veszek többet ilyen helyről semmit,mármint magánszemélytől.Az eladó statisztikája 80%pozitív maradék negatív volt.A terméket már nem tudom belinkelni mert már törölték.Ja és az említett oldalak egyikén vásároltam a terméket.
2010. nov. 20. 21:38
 10/14 anonim ***** válasza:

T.kérdező!Te nem mondasz igazat!

Akinek 80% a pozitivja az már ki van rúgva minkét oldalról.2--a terméklapot ha aukció történt 8 azaz nyolc évig látja a vevő és az eladó valamint mindenki aki látni akarja!Tehát ezért nem nevezed meg az aukciós oldalt, mert a történeted csak KITALÁCIÓ! Történik néha ilyen,de a tiéd nem igaz!!Te kis hazudós--Szégyelld magad!!

2010. nov. 21. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!