Tisztelt Hölgyem Uram! Kérdésem a következő: Az egyik licitálós oldalon vettem egy telefont garanciával, elvileg működőképesen. De evvel ellentétben kaptam egy működésképtelen telefont garancia papírok nélkül. Mit tegyek?
Cím nincs, hogy honnan küldték a telefont? Esetleg elmenni személyesen. Az azért hatásosabb.
Szerintem meg ez igen is bűncselekménynek számít. De minnél gyorsabban cselekedj.
Szia! kösz hogy reagáltál
Az a baj hogy az illető tőlem kb 400km-re lakik.Próbálkoztam felvenni vele a kapcsolatot de mindkét megadott mobilszáma ki van kapcsolva és a megadott cím sem létezik a útvonalkereső szerint. Elég tanácstalan vagyok.
Üdv
Aki ilyen lúzer az megérdemli!Megadnád az email cimed ?Van nekem is rossz telóm,ha ilyen jól fizetsz a Tiéd lehet!!
Esélyed van!De pénzed az nem lessz!!
Csak élcelődtek a válaszolók,ne szivd mellre T,kérdező!
Sajnos ez emberi gyengeség hogy szeretik(szeretjük)a lúzert kifigurázni.
A kérdésedből nem derült ki hogy melyik licitálós oldalon vetted.Ha a vaterán vagy a teszveszen akkor némi esélyed van.Könnyitene a véleményem kialakitásában ha belinkelnéd a terméklapot.Akkor talán még tanáccsal is tudnék segiteni mert több oldalon van jópár éves tapasztalatom eladó és vevő oldalon egyaránt.
Tegnap 21:31--nem érdemes neten idegentöl bármit is venni...:
Ez így ebben a formában nem állja meg a helyét!Ha kellően körültekintő vagy akkor nincs vele semmi gond!Ha meg nem vagy elég óvatos,akkor nem kell ahhoz net hogy megkopasszanak!!Évek óta eladok és vásárolok a neten,több aukciós oldalon és még egyszer sem volt rossz tapasztalatom.Mielőtt bekapod a pitét azt is megkostolod hogy nem-e forró?? Igy van ez ott is!!
T.kérdező!Te nem mondasz igazat!
Akinek 80% a pozitivja az már ki van rúgva minkét oldalról.2--a terméklapot ha aukció történt 8 azaz nyolc évig látja a vevő és az eladó valamint mindenki aki látni akarja!Tehát ezért nem nevezed meg az aukciós oldalt, mert a történeted csak KITALÁCIÓ! Történik néha ilyen,de a tiéd nem igaz!!Te kis hazudós--Szégyelld magad!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!