Hány évesek voltatok mikor a legelső magassarkutok (6+. Cm sarokkal) megvettétek (mindegy ki adta rá a pénzt) és mennyire örültetek ennek?
@2
Mondjuk. A kamaszok mindig makacsul mennek előre, a saját maguk által kreált elveknek próbálnak megfelelni, sokszor egészen leegyszerűsítve mindent, amit látnak. Amolyan fekete-fehér gondolkodásmódról van szó. A baráti körömben pl. nem volt "menő" a magassarkú, így én is azt könyveltem el magamban, hogy aki azt hord, vagy sminkel, annak valamiféle feltűnési viszketegsége van, vagy problémái saját magával, amit a ruhákkal és a vakolattal akar ellensúlyozni. Persze már látom, hogy ez egy az egyben nem igaz, és néhány esetben egyenesen kötelező kitenni magunkért a külsőnk szempontjából is, mondhatni segítve az együttműködést a többi emberrel. De persze csak ízléssel.
Talán az esküvői cipőmnek lehetett ekkora a sarka de nem 100% (24 voltam akkor). A szalagavatós cipőm sarka pont csak 5.5 centis, tipikus kocka sarok amiben könnyű járni; akkoriban még nem 10 centis platformcipőben ballagtak a csajok :). Nekem ez ilyen kötelező ünneplős kellék volt mint a fehér blúz, nem voltam különösebben odáig az örömtől. Az esküvői dettó.
Az első igazán beleszeretős magassarkúm egy bokacsizma volt (ebből nem lehet kilépni), olyan 7.5 centis a sarka, ezt 33 évesen vettem.
Őszintén szólva nem emlékszem, de azt tudom, hogy anya vette nekem, hogy nőiesebb legyek, és én nem örültem neki...A mai napig betkós bakancs párti vagyok...:D
(Jó vannak magassarkúim, de csak állnak a szekrényben...valahogy számomra ez a magassarkúsdi nem olyan fontos...)
Mkinek ment a zöld kéz!
Van esetleg olyan lany akinek van,mar Nem hordott tűsarku csizmaja a gardrobban,szekrenyaljan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!