Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hány évesek voltatok mikor a...

Hány évesek voltatok mikor a legelső magassarkutok (6+. Cm sarokkal) megvettétek (mindegy ki adta rá a pénzt) és mennyire örültetek ennek?

Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 11:43
 1/10 anonim ***** válasza:
17 voltam, szalagavató miatt kellett beszerezni. Addig nem is igen szerettem a ruhákat, cipőket, de amikor megtanultam benne járni, új lehetőségek nyíltak számomra az öltözködés terén. Valószínűleg csak úgy nem is lett volna bátorságom venni magassarkút, akkoriban úgy éreztem volna, hogy ezzel elárulom magam. Azóta már van néhány másik is, némelyik meglehetősen extrém dizájnnal :D Mostanság ismét egy váltás előtt állok, és inkább szolidabb cipőket veszek.
2014. nov. 20. 11:54
 2/10 A kérdező kommentje:
Hogy erted hogy elarulod magad?Magassarku ellene voltal?
2014. nov. 20. 11:57
 3/10 anonim ***** válasza:
13-14 evesen vettem az elsot,de az csak 5 centis volt.Ami tobb volt,mint 6 centi az 15 evesen volt,a ballagasi cipom.Az most volt juniusban.Azota csak egyszer volt rajtam az a cipo.:)
2014. nov. 20. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:

@2

Mondjuk. A kamaszok mindig makacsul mennek előre, a saját maguk által kreált elveknek próbálnak megfelelni, sokszor egészen leegyszerűsítve mindent, amit látnak. Amolyan fekete-fehér gondolkodásmódról van szó. A baráti körömben pl. nem volt "menő" a magassarkú, így én is azt könyveltem el magamban, hogy aki azt hord, vagy sminkel, annak valamiféle feltűnési viszketegsége van, vagy problémái saját magával, amit a ruhákkal és a vakolattal akar ellensúlyozni. Persze már látom, hogy ez egy az egyben nem igaz, és néhány esetben egyenesen kötelező kitenni magunkért a külsőnk szempontjából is, mondhatni segítve az együttműködést a többi emberrel. De persze csak ízléssel.

2014. nov. 20. 12:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Talán az esküvői cipőmnek lehetett ekkora a sarka de nem 100% (24 voltam akkor). A szalagavatós cipőm sarka pont csak 5.5 centis, tipikus kocka sarok amiben könnyű járni; akkoriban még nem 10 centis platformcipőben ballagtak a csajok :). Nekem ez ilyen kötelező ünneplős kellék volt mint a fehér blúz, nem voltam különösebben odáig az örömtől. Az esküvői dettó.

Az első igazán beleszeretős magassarkúm egy bokacsizma volt (ebből nem lehet kilépni), olyan 7.5 centis a sarka, ezt 33 évesen vettem.

2014. nov. 20. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem emlékszem, de azt tudom, hogy anya vette nekem, hogy nőiesebb legyek, és én nem örültem neki...A mai napig betkós bakancs párti vagyok...:D

(Jó vannak magassarkúim, de csak állnak a szekrényben...valahogy számomra ez a magassarkúsdi nem olyan fontos...)

2014. nov. 20. 17:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Soha nem vettem/nem volt ekkora sarkú cipőm. 3 centis volt a legmagasabb, az is egy igazi western csizma volt (nem divatweszkó). Nem tudom, talán 18 éves lehettem... Annak nagyon örültem, mert kéz alól vettem egész olcsón és így is bírta 5 évig. Azóta még ekkora sarkút sem vettem, maradok az acélbetkós-Martens-surranó hármasnál, amit egy bokaműtött, gyenge térdű félnyomoronc (=én) is tud viselni egész nap, ha kell.
2014. nov. 20. 17:54
 8/10 A kérdező kommentje:

Mkinek ment a zöld kéz!

Van esetleg olyan lany akinek van,mar Nem hordott tűsarku csizmaja a gardrobban,szekrenyaljan?

2014. nov. 20. 18:04
 9/10 anonim válasza:
Én 14 évesen kaptam meg a kb 6 centis kicsikémet és azóta imádom. ( Mert elég pici vagyok és legalább magasit )
2014. nov. 20. 19:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Kedves Biuskaaaa neked külön köszönet a kommentedert
2014. nov. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!