Ti megvettétek volna ezt a felsőt?
Figyelt kérdés
Egy gyönyörű selymes anyagú felső volt, igencsak lenge, szellős. Egy gond volt vele: mikor felemeltem a kezem, a hónom alatt olyan volt a varrás, mintha szárnyam lenne (vagy mondjuk mint az úszóhártya a kacsáknál :D)
Emiatt otthagytam (meg persze unszolásra is) de nagyon bánom. Ti megvettétek volna így? Vagy nagyon hülyén állt volna?
Nyugodtan megmondhatjátok az igazat, ha nem, legalább akkor nem fog fájni utána a szívem. Annyira ritkán látok ilyen gyönyörű felsőt. 4600 Ft volt.
2012. máj. 9. 19:46
1/8 anonim válasza:
én megvettem volna a helyedben, olvasd csak vissza, amit róla írtál! Te beleszerettél abba a felsőbe, miért hagytad magad lebeszélni?
2/8 anonim válasza:
Menj vissza és ha szerencséd van még ott van,vagy esetleg hoznak még :)
3/8 anonim válasza:
én vissza mennék érte a helyedben:) ha megengedheted magadnak és ennyire beleszerettél akkor ne mások véleményére adj!!:)
4/8 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok? :) 4 perc múlva zár, de holnap nyitáskor talán még ott lesz. Akkor a "szárnyak" nem gázak? Az egyik barátnőm jött velem, és eléggé leszólta.
2012. máj. 9. 19:58
5/8 anonim válasza:
a szárnyakat denevérujjnak nevezik, és nincs vele semmi baj, főleg nyáron! :)
6/8 A kérdező kommentje:
De jóóó :) Holnap szerintem az első vásárló leszek :D
2012. máj. 9. 20:05
7/8 anonim válasza:
Elkövetted azt az alapvető hibát, hogy másra hallgattál. Minden ember különböző, mindenkinek más tetszik. Én olyan ruhákat hordok, amik nekem tetszenek. Nem érdekel más véleménye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!