Éreztétek már úgy az összegyűlt cuccaitokkal kapcsolatban, hogy megbántátok, hogy megvettétek és azon gondolkoztok mi minden mást vehettetek volna az árából?
Figyelt kérdés
Én most kb. az egész ruhatáramat kicserélném,ha tehetném.2010. márc. 9. 16:48
2/7 anonim válasza:
Én is szinte mindig így érzem... Arra lehet ebből következtetni, hogy nem vagyunk határozott jellemek, hiszen annakidején valamiért megvettük, tehát mi választottuk!
4/7 anonim válasza:
Igen, előfordult már... van néhány olyan ruhám, amit még nem is hordtam, de már nem kell. A nagyon drága dolgokat viszont vásárlás előtt sokszor átgondolom, hogy kellenek-e, így még ilyet nem bántam meg.
5/7 anonim válasza:
hát van hogy én is ész nélkül veszek ruhákat :D és akkor veszem észre hogy most ezt mihez vegyem fel? :D de nem igen bánom meg, mert mindig rájövök hogy jól néz ki és keresek hozzávaló ruhát még :D
19/L
6/7 anonim válasza:
Van pár, de jó lesz hugomnak. Nem csinálok ebből problémát.
7/7 anonim válasza:
Igen.De szerintem ez természetes.Változunk...az ízlésünk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!