Lányok, ti mit gondolnátok rólam? :D
Tudom hülye kérdés. Szóval a kedvenc edzős pólóm egy kicsit igénytelenül néz ki, a fő problémája hogy sok helyen kijött már belőle a szín, ilyen vöröses foltok vannak rajta (alapvetőeen sötétkék pólóról van szó). Amúgy jól áll alapvetően. Nagyon igénytelennek gondolnátok?
Nem tudom miért pont most teszem fel a kérdést, mert már 7 éve ebben edzek, de kíváncis vagyok a véleményetekre :D
ezt most ugye csak azért irtad ki hogy kapj +3 pontot? :D
egyébként szerintem nem gáz, edzeni jó (egyébként nem tünt még fel hogy sportoláshoz a legtöbb embernek elnyüdt, kinyúlt, szakadt pólója van?) :) L
Engem az amcsi kosaras filmekben lévő 1-1 karakterre emlékeztet
1.Az a rész amikor a főhösök első meccsre menne a "gettó csapattal" ahol agyonsztereotipizált feketék az ellenfél (1 Michael Jordan, 1 retro Michael Jackson, 1 WillSmith, 1 Eddie Murphy, meg egy Missy Elliot mint női karakter)és ekik van pont ilyen jellegű ruhájuk.
A másik a főellenség a végén aki azért hord ilyet mert "azóta ezt hordja mióta a ligában vannak és nem vesztettek még meccset" aztán a meccs alatt agyonverik csórikáimat, akik a végén egy flashback után persze lezúzzák és a giccsesebb filmekben a nagymenő szipogva odaadja a polót/trikót a főhösnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!