Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Kínosnak gondolnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kínosnak gondolnátok, szégyelnétek nagyon?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, a szórakozóhelyen ahol találkoztunk jól beszélgettünk, órákig. Ő is társaságan volt és én is, mmár mint külön társaságunk volt, szóval nem voltunk egész este egymás nyakán...aztán a lány túl sokat ivott és elhányta magát, ekkor nem voltam a közelébe, de láttam a dolgot...na szóval fél évre rá megláttam a buszon, láttam hogy felismert, de egyből elnézett másfelé amikor látta, hogy felismertem. Utána amikor leszáltunk, hirtelen elővette a telóját mintha hívná valaki, nehogy leszólítsam...de én leszólítottam a nevén, köszöntem neki, hogy "szia Szilvia" ő mosolyogva visszaköszönt, kérdeztem tőle, hogy emlékszik e rám, összeráncolta a homlokát és zavartan rázta a fejét hogy nem. Szóval bambán álltam, először mosolyogva visszaköszön, aztán mikor kérdezem, hogy meg-e ismer, rázza jobbra balra a fejét. Nekem nagyon zavartnak tünt, mintha Brad Pitt szólította volna le :D

Szóval elképzelehető hogy szégyenli az esetet ami a diszkóban volt, és azt hiszi, hogy lenézem vagy kiröhögöm?

2014. szept. 3. 14:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Elképzelhető. De az is lehet hogy tényleg nem emlékszik rád, csak tipikusan az a fajta aki mindenkinek vissza köszön. Főleg, ha tetszik neki a pasi.

De akkor miért csinált úgy, mint ha telefonálna? Inkább az első. Szégyenli magát. Én is szégyellném magam. Még azt is ha csak simán megbotlok becsiccsentve, nem hogy ezt.

Legközelebb menj oda hozzá beszélgetni. Ne említsd a rókát, mint ha nem is láttad volna.

2014. szept. 3. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Valószínűleg szégyenli magát.
2014. szept. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!