Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok egy olyan csajról, akinek a pólója a Parlamentet ábrázolja?
Figyelt kérdés
Ma vettem a belvárosban a pólót, szerintem tök poén. :DDD Uncsik már az ájláv nyújork, meg párizsos, bonjour-os, Eiffel-tornyos divatpólók, miért ne lehetne "menő" Egy Budapestes? :P2014. aug. 1. 22:04
2/13 anonim válasza:
ja, leginkább attól függ hogy áll. mhmhm,, ha szarul akkor tök mind1 mi van rajta.
Ha jól,, akkor is tök mind1, nagyjából,
3/13 anonim válasza:
Egy Provence/Cote d'Azur-os póló jobb volna.
4/13 anonim válasza:
ja nekem meg van valahonnan egy Budapest By Night feliratú pólóm, régi már igazából, nem is tudom honnan van.
De néha felszoktam venni, igazából nincs rá semmi különösebb reakció, valaki már mondta rá hogy jó. De mondom az is inkább hogy jól állt jó a színe, persze a minta is számít, de nem különösebben befolyásolja a dolgot
5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem jó a fazonja, jól áll. :)
2014. aug. 1. 22:07
7/13 A kérdező kommentje:
Budapesten születtem, itt nőttem fel, itt élek. :P
2014. aug. 1. 22:09
8/13 anonim válasza:
Csak azt gondolnám! Ez volt a kérdés nem?
10/13 anonim válasza:
Te vagy az elsó ember aki ugyanazt vetette fe mint én, mért ne lehetne magyar jelképes ruházat is menő?
Én nem értem mért van h minden harmadik embernek angol zászlós táskája van, bezzeg ha felvennék egy magyar zászlós pólót, mindenki engem bámulna az utcán...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!