Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek hogy esne, mit gondolnátok, ha exetek megkeresne békülési szándékkal?
Azzal keresne meg, hogy beszéljük meg a dolgokat, esetleg békülés, vagy csak érdeklődés szintjén.
Nem váltatok el szépen, akár te voltál ideges, vagy ő, de a lényeg, hogy elsimitani a dolgokat megkeresne.
Esetleg mit szólnátok, ha ti dobtátok őt, és ő keresne, hogy rendezzétek, beszéljétek meg a dolgokat.
Szerintem ez tipikusan az a kérdés, amire nem igazán lehet általánosságban válaszolni. Nyilván függene attól, hogy mit érzek iránta, miért történt a szakítás, akinek volta miért bocsánatot kérni kettőnk közül, az belátta-e és megtette-e, milyen esélyt látok arra, hogy egy esetleges újrakezdés után nagyobb legyen köztünk az összhang.
Én eddig kétszer szakítottam, de soha nem meggondolatlanul, felindulásból, a pillanat hevében, hanem hosszas és alapos megfontolás után, amikor BIZTOSAN tudtam, hogy részemről ez így sajnos nem megy tovább, és mind a kétszer százszor könnyebbnek éreztem volna, ha a másik hozza meg a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!