Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk! Nektek bejön az, ha egy...

Fiúk! Nektek bejön az, ha egy csaj rockerosan öltözködik?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondoltam: szaggatott nadrágok, bőr & szögecses cuccok stb.

2014. nov. 13. 22:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Megértem.. :D

Én mwg azokat szeretem, akik jobban kimutatják az öltözködésükben, hogy milyen a zenei stílusuk..

De azért köszönöm a válaszod! ;)

2014. nov. 15. 19:37
 22/27 anonim ***** válasza:
73%

Hát ha nagyon be kéne kategorizálnom magam, akkor maximum azt mondanám, hogy punk/pop punk stílusú vagyok. Egyrészt a rockzenei irányzatok közül is az a kedvencem, másrészt a sima póló-farmer-tornacipő kombó jellemző rám.

De mondom, ezt csak nagyon mellékesen jegyzem meg :D

2014. nov. 16. 17:20
 23/27 A kérdező kommentje:

Jó az! ;)

Az én stílusom az sokoldalú.. Ezeket szeretem: pop, punk, pop-rock, alternatív rock, punk-rock, grunge, grindcore, rock,goth-rock, goth, metál, deathcore, balettcore, metal, post-hardcore, black-metal, trash-metal, screamo, brutal death metal, industrial, melodic death-metal... :) Mostanában főleg ezeket az utolsókat hallgatom, de amiket felsoroltam mind szeretem. :D

2014. nov. 16. 17:28
 24/27 anonim ***** válasza:
Hűha, hát örömmel látom, hogy te sem ragadtál le egy stílusnál :D
2014. nov. 16. 17:35
 25/27 A kérdező kommentje:

Hát nem... :D

Ha gondolod rám írhatsz privárban :D.

2014. nov. 16. 18:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Oké :D
2014. nov. 16. 18:11
 27/27 anonim ***** válasza:
nekem nagyon is
2014. nov. 17. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!