Mi a mostani tini/tizenéves fiú divat, ami pl bejön a casjoknak?
Mi a mostani tini/tizenéves fiú divat, ami pl bejön a casjoknak
mert egyre több kicsit ilyen b*zis fiú járkál, b*zis ruhákban, az bejön a csajoknak, de én inkább ez a skates fiú vagyok
szeretném tudni, hogy milyen öltözetek a divatosak mostanság
Hát nekem elég fura az ízlésem :DD Miután elolvastam a két választ még inkább így gondolom :DD Nekem egy fiúnál a haj számít a leginkább. Én konkrétan gusztustalannak tartom a hosszú hajat egy fiún. Ne érts félre, nem akarok megbántani ezzel senkit, de nekem ez az ápolatlanságot tükrözi. Ugyan ilyen undorító tud lenni a félhosszú/ rövid haj, akkor ha zsíros, nem mossák rendszeresen.
Nekem főleg a gyerekes fiúk jönnek be és a "veszélyesnek tűnők":DD Persze legyen rajta kis izom (bár nem muszáj :)), de ne legyen egy benga állat.. :O
Példáák!! :DD
Gyerekes: [link] Ez csak FIÚBAAN :33
Danger :D : [link]
:33
De egy ing + nyakkendő + fekete csőgatyó kombó mindig levesz a lábamról :DD
U.i.: Nem szeretnék megjegyzéseket kapni az általam belinkelt képekre, ill. az általam leírt szövegre!! Az elején megemlítettem, hogy furcsa az ízlésem, de mindenkinek sajátja van.. KÖSZÖNÖÖM!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!