Fiúk! Nektek bejön az, ha egy csaj rockerosan öltözködik?
Figyelt kérdés
Ilyenekre gondoltam: szaggatott nadrágok, bőr & szögecses cuccok stb.2014. nov. 13. 22:33
12/27 anonim válasza:
Okossan,nem bantani Elvirat,mert le-rybackezlek öreg
Még a hullahazban is ütlek,nemcsak a mentôben-D
13/27 anonim válasza:
utolsó ugye te is érezted hogy ez a megszólalás mennyire gáz és gyerekes volt
15/27 anonim válasza:
Az inteligancia szinted 1-el kissebb lenne te növény lennél... nem értem 12-13 évesek minek vannak az oldalon...
16/27 A kérdező kommentje:
Jól van emberek! Nyugi! Azért nem muszáj miattam verekedni! :D
Egyes kommenteken beröhögtem... :)
Milyen képre gondoltatok? Arcképes vagy úgy teljes egészében? :)
2014. nov. 15. 14:15
17/27 anonim válasza:
Az írásod és az inteligancia szinted alapján ha több vagy még sajnállak is :) nem tudtam de most megnéztem. És ugye tudod hogy a pankráció nem igazi az csak egy előadás
18/27 anonim válasza:
ha mutatsz képet egy-két összeállításodról akkor megmondom, hogy az bejön-e az átlagnak (az arcodat kisatírozhatod ha akarod, csak a ruhákon és a hajviseleten legyen hagsúly)
19/27 anonim válasza:
Hát lévén a ruháidról van szó valami összképre gondoltam :)
20/27 anonim válasza:
Őszintén szólva én annyira nem díjazom. Nem azért, mert szerintem nem állna jól egy lánynak a rocker stílus (ohohoóóó, nagyon is jól tud állni!!), hanem csak mert én nem viszem bele olyan erősen a rocker stílust az öltözékembe (oké, alapjáraton a sötétebb árnyalatú cuccokat szeretem, de szerintem ez még nem elég), ezért kényelmetlenül érzem magam, ha egy lány úgymond vagányabbnak, keményebbnek tűnik mellettem.
Oké, lehet röhögni, de most ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!