Srácok, és nektek bejön, ha egy csaj mezítláb van?
Ilyenkor télen inkább hülyének néznélek :DD
amúgy a részeg osztálytársad szerintem már azt sem tusta mit beszél, talán már azt sem, hogy kinek mondja, egyszerűen csak le akarta dumálni rólad a bugyit. Azért ez nem a XVIII. század, hogy megvaduljunk egy női lábfej látványától... persze vannak lábfétisiszták, de az már más téma.
Biztos a srácnak lábfétise van ;)
Amúgy kinek a pap,kinek a papné.
Van aki egyenesen undorodik a mezítelen lábtól
"vagy ezek szerint ha mezítláb járkálok a pasik felét elijesztem a másik felét odavonzom?"
mindenkit odavonzol, ha szép a lábad, de ha nem, az elég kiábrándító, még akkor is ha jó csaj vagy...
Nekem nagyon tetszenek a mezítlábas lányok, de csakis a szép, ápolt lábúak.
Én soha nem tettem még megjegyzést azzal kapcsolatban senkinek, ha levetette a cipőjét, vagy ha épp tornaórán témadt kedve mezítláb futkorászni, de volt már olyan, hogy engem szólt meg egy lány osztálytársam, hogy miért bámulom annyira a lábát...
Bevallom, nem egyszer rajtafelejtem a meztelen lábakon a szemem, még akkor is, ha már régóta ismerem az illetőt.
Én szépnek találom a mezítlábas lányokat, és szeretek a lábak formájában gyönyörködni bárhol, ahol alkalmam adódik rá.
Ha ez bűn, akkor épp olyan bűnös vagyok mint Rómeó, a Shakespeare műből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!