Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok arról az emberrő...

Mit gondoltok arról az emberről aki ellop egy üzletből egy felsőt?

Figyelt kérdés
Barátnőm szeretne holnap egyet el tulajdonitani!
2010. jan. 27. 19:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Neki most kellene... aha, elkényeztetett kis kamasz liba, remélem, hogy lebukik, hátha abból tanul.
2010. jan. 27. 20:12
 12/27 anonim ***** válasza:
Mindenképpen próbáld meg lebeszélni. Nagyon megütheti a bokáját, s ha elkapják, a boltba se engedik be többet. De ez talán a rosszabb része, mert nem tudom hogy mer majd a tükörbe nézni reggelente, azzal a tudattal, hogy egy tolvaj. Oké, hogy nem ismeri a 7.parancsot, de se a szülei, se az iskola nem tanította meg a helyes cselekedetekre?
2010. jan. 27. 20:24
 13/27 anonim ***** válasza:
56%
2750-ért val'szeg nagyon jó minőségű, h el kell lopni...idióta! Én két hete turiban vettem egy márkás felsőt 400 forintért, m nekem sem volt pénzem, de rámjött a vásárolhatnék. Ez nem t'om, miért nem jó alternatíva...
2010. jan. 27. 20:33
 14/27 anonim ***** válasza:
87%

hát igen, kedves hazánk népe ITT tart...

bocs bocs bocs, le lehet pontozni

2010. jan. 27. 21:15
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Undorító mocskos dolog, és az jut eszembe, hogyha börtönbe kerül, akkor az én szüleim adójából fogják eltartani. Az más, ha ételt lop, mert kell a létfenntartásához, vagy valaki a gyerekéért csinálja, de ez nem létszükséglet.
2010. jan. 27. 22:11
 16/27 anonim ***** válasza:
75%

Lopás = bűn. Levágnám a kezét, akár ételt lop, akár ruhát, akár bármi mást. Sokan bizonyítják, hogy mélyszegénységet is túl lehet élni lopás nélkül. Ételt _sem_ lopnak. Volt egy magyar asszony, aki éhenhalt, mert előbb fizette be a számláit mint hogy ételt vett volna magának. Pedig volt munkahelye. Ha már meg kell valakit károsítani, akkor az állami cégek a legjobb célpont, gusztustalan pénzfolyás van ott, inkább vett volna kaját és lopja a gázt vagy az áramot... de egyiket sem tette.

BECSÜLET bmeg, na az nincs annak, aki lop. Rajolós cigány az összes, még ha fehér is a bőre.

2010. jan. 28. 07:48
 17/27 anonim ***** válasza:
72%
Letörném a kezét!!!! Mi lenne, ha tőle lopnának el valamit? Még ha éhezne a csaj vagy vmi, de hogy azért lopjon, hogy divatosabb legyen! Nekem sem adnak a szüleim pénzt, én állom a ruházkodásomat. Inkább elmegyek dolgozni! Gyönyörű, hogy itt tart ez az ország. Mindenki szidja a cigányokat, közben pedig sokan hozzájuk hasonlóan viselkednek!
2010. jan. 28. 13:51
 18/27 anonim ***** válasza:
72%
Na, ellopta a kisasszony azt a felsőt? Remélem most már csinosan divatozhat a rendőrségen...
2010. jan. 28. 13:53
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

"el tulajdonitani"

Bármilyen szépn írod körbe, az egyszerűen lopás, tolvajlás, bűncselekmény. (Amúgy pedig: eltulajdonítani )

2010. jan. 28. 13:54
 20/27 A kérdező kommentje:
Mndtam neki hogy ne lopja el inkább megveszem neki a névnapjára hétfőn és belement
2010. jan. 28. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!