Neki most kellene... aha, elkényeztetett kis kamasz liba, remélem, hogy lebukik, hátha abból tanul.
2010. jan. 27. 20:12
12/27 anonim válasza:
Mindenképpen próbáld meg lebeszélni. Nagyon megütheti a bokáját, s ha elkapják, a boltba se engedik be többet. De ez talán a rosszabb része, mert nem tudom hogy mer majd a tükörbe nézni reggelente, azzal a tudattal, hogy egy tolvaj. Oké, hogy nem ismeri a 7.parancsot, de se a szülei, se az iskola nem tanította meg a helyes cselekedetekre?
2010. jan. 27. 20:24
13/27 anonim válasza:
2750-ért val'szeg nagyon jó minőségű, h el kell lopni...idióta! Én két hete turiban vettem egy márkás felsőt 400 forintért, m nekem sem volt pénzem, de rámjött a vásárolhatnék. Ez nem t'om, miért nem jó alternatíva...
2010. jan. 27. 20:33
14/27 anonim válasza:
hát igen, kedves hazánk népe ITT tart...
bocs bocs bocs, le lehet pontozni
2010. jan. 27. 21:15
15/27 anonim válasza:
Undorító mocskos dolog, és az jut eszembe, hogyha börtönbe kerül, akkor az én szüleim adójából fogják eltartani. Az más, ha ételt lop, mert kell a létfenntartásához, vagy valaki a gyerekéért csinálja, de ez nem létszükséglet.
2010. jan. 27. 22:11
16/27 anonim válasza:
Lopás = bűn. Levágnám a kezét, akár ételt lop, akár ruhát, akár bármi mást. Sokan bizonyítják, hogy mélyszegénységet is túl lehet élni lopás nélkül. Ételt _sem_ lopnak. Volt egy magyar asszony, aki éhenhalt, mert előbb fizette be a számláit mint hogy ételt vett volna magának. Pedig volt munkahelye. Ha már meg kell valakit károsítani, akkor az állami cégek a legjobb célpont, gusztustalan pénzfolyás van ott, inkább vett volna kaját és lopja a gázt vagy az áramot... de egyiket sem tette.
BECSÜLET bmeg, na az nincs annak, aki lop. Rajolós cigány az összes, még ha fehér is a bőre.
2010. jan. 28. 07:48
17/27 anonim válasza:
Letörném a kezét!!!! Mi lenne, ha tőle lopnának el valamit? Még ha éhezne a csaj vagy vmi, de hogy azért lopjon, hogy divatosabb legyen! Nekem sem adnak a szüleim pénzt, én állom a ruházkodásomat. Inkább elmegyek dolgozni! Gyönyörű, hogy itt tart ez az ország. Mindenki szidja a cigányokat, közben pedig sokan hozzájuk hasonlóan viselkednek!
2010. jan. 28. 13:51
18/27 anonim válasza:
Na, ellopta a kisasszony azt a felsőt? Remélem most már csinosan divatozhat a rendőrségen...
2010. jan. 28. 13:53
19/27 anonim válasza:
"el tulajdonitani"
Bármilyen szépn írod körbe, az egyszerűen lopás, tolvajlás, bűncselekmény. (Amúgy pedig: eltulajdonítani )
2010. jan. 28. 13:54
20/27 A kérdező kommentje:
Mndtam neki hogy ne lopja el inkább megveszem neki a névnapjára hétfőn és belement
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!