Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok arról az emberrő...

Mit gondoltok arról az emberről aki ellop egy üzletből egy felsőt?

Figyelt kérdés
Barátnőm szeretne holnap egyet el tulajdonitani!
2010. jan. 27. 19:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
87%
Hát elég kiábrándító :S Én barátnőm is csinált már ilyet úgy voltam vele, hogy egyszer nem baj, hát kipróbálni kilehet meg nem olyan gáz de aztán rászokott és már midenfélét lop mindenhonnan és kiábrándultam belőle meg kicsit furcsán nézek rá mikor meséli. Szóval tényleg rálehet szokni sajnos :S
2010. jan. 27. 19:53
 2/27 anonim ***** válasza:
49%
Csóró :@ Nagyon nem bírom az ilyeneket! Úgyis észreveszik -.-"
2010. jan. 27. 19:53
 3/27 anonim ***** válasza:
82%
Első vagyok: Attól, mert szegény és amiatt lop még nem kell lecsórózni, nem tehet róla :S Bár osztom a véleményem attól függetlenül NEM KELL/SZABAD lopni, undorító dolog.
2010. jan. 27. 19:58
 4/27 anonim ***** válasza:
97%

Párom boltos, a szomszédjában is van egy butik ott bezárják az ajtót és meg is verik az ilyeneket az akasztóvassal az öreglányok,

Párom csak simán kizavarja a cigányokat ha sokan becsődülnek, és megmondja nekik hogy egyszerre 1 jöhet be, van kifele mind!

2010. jan. 27. 19:59
 5/27 anonim ***** válasza:
80%
hát ha csóró és azért lop, akkor az más... azért az mégiscsak egy mentség. de a gáz az h sokan csak a "poén kedvéért" csinálják, na azok meg is érdemlik h lebukjanak!
2010. jan. 27. 20:01
 6/27 anonim ***** válasza:
70%

Kínaitól se próbáld meg , azok is agyonvernek érte!

Különben meg mi a xarnak?

Éhezel ha nincs jó felsőd?

Vagy fázol?

Én is agyonverném ha tőlem próbálna lopni valaki...

Nem elég hogy így is alig vásárolnak az emberek mert mindenki nincstelen, rajtam 5x bevasalják az adót ha van bevételem ha nincs és akkor még ráadásul jönnek az ilyen lopósok...

Valakin le kell vezetni a feszkót!!!

2010. jan. 27. 20:02
 7/27 anonim ***** válasza:
Én is undorítónak tartom.A szegénység sem elég mentség,mert ha szarényebb darabot vesz,az tényleg megfizethető.De fogadok hogy butikos drága cuccot lop a barátnő is...
2010. jan. 27. 20:03
 8/27 anonim ***** válasza:
71%

Én úgy vagyok ezzel ha vki kaját lop, lopjon..

Ha pénzt lop, lopjon de olyantól akinek van annyi hogy akár már bele is fulladhatna.

De ruhát meg ilyeneket..

Megéri a balhét? Sztem nem...

2010. jan. 27. 20:06
 9/27 A kérdező kommentje:
2750 be kerül nem egy nagy cucc monmdtam hogy ha lesz nekm is adok de neki most kellene az anyja elszedi az összes pénzét
2010. jan. 27. 20:07
 10/27 anonim ***** válasza:
95%
Nem valószínű, hogy azért lop, mert különben éhenhalna... Egy felső nélkül egész jól meg lehet lenni, gondolom van ruhája, nem fagy meg. Egyszerűen tolvaj, mégha csak poénból csinálja is. Lehet kamaszkori hülyeségnek nevezni, de kár szépíteni,ez bűncselkemény.
2010. jan. 27. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!