Mit gondoltok egy nagyon színes ruhákba öltözött emberről?
Nagyon szeretem a színeket, de nem csiricsárén, minden passzol és amúgy egyszerűek vagy bohókásak a ruhadarabok, csak nagyon élénk színűek (pl. piros vagy zöld nadrág, erős zöld vagy sárga felsők, több színű kabát, sapka). Ja és nem sorolhatóak semmilyen stílusba..
Volt már, hogy egy nő megállított, hogy milyen jó rámnézni ebben a vacak időben, de alapvetően furcsán megbámul a többség.. ami amúgy nem érdekel, de kíváncsi vagyok az okára. Ti mit gondoltok ilyenkor?
kanári, ez jó:) mondjuk azért nem található meg rajtam az összes szín, általában 2 szín és azok árnyalataival kombinálok.
Rózsaszín cuccom nincs és nem is lesz:)
Nekem nincs ízlésem, szóval nekem tetszik akárhogy :D
Csak ne legyen az az érzetem, hogy direkt feltünősködésből csinálja.
Szerintem 30 éves kor után sem kell feketébe öltözni:) amúgy 20-on éves vagyok.
Nem mintás cuccok, egyszínűek így nem csiricsárék. Megnéztem, ki ez a fanni, nem, nem így öltözködök. Nem jó ránézni az öltözékeire, hiába lenne 1-1 darab jó, túl sokat rak össze magára.
Abszolút nem feltűnéskedésből csinálom, azt én is utálom, amikor valakin látszik az, hogy na, nézzetek csak, milyen menőn jól nézek ki. Meg a túlcsináltságot sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!