Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok egy nagyon...

Mit gondoltok egy nagyon színes ruhákba öltözött emberről?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a színeket, de nem csiricsárén, minden passzol és amúgy egyszerűek vagy bohókásak a ruhadarabok, csak nagyon élénk színűek (pl. piros vagy zöld nadrág, erős zöld vagy sárga felsők, több színű kabát, sapka). Ja és nem sorolhatóak semmilyen stílusba..

Volt már, hogy egy nő megállított, hogy milyen jó rámnézni ebben a vacak időben, de alapvetően furcsán megbámul a többség.. ami amúgy nem érdekel, de kíváncsi vagyok az okára. Ti mit gondoltok ilyenkor?

2010. okt. 28. 11:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, amennyiben nem ízléstelen (mondjuk rózsaszínbe meg pirosba öltözik valaki..)
2010. okt. 28. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is szeretem az élénk színeket, hordom is őket, de általában semlegesebb színekkel kombinálva (pl. feketével, fehérrel, kék farmerrel). Az annyira nem tetszik, ha valaki úgy néz ki tetőtől-talpig mint egy kanári, viszont,ha ízlésesen van kombinálva az nagyon szép tud lenni.
2010. okt. 28. 12:05
 3/8 A kérdező kommentje:

kanári, ez jó:) mondjuk azért nem található meg rajtam az összes szín, általában 2 szín és azok árnyalataival kombinálok.

Rózsaszín cuccom nincs és nem is lesz:)

2010. okt. 28. 12:10
 4/8 anonim ***** válasza:
mint a domokos fanni?
2010. okt. 28. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ízlésesen vannak összekombinálva a színek akkor oké, az emberek mindig is megfogják bámulni azt ami eltér a mindennapi szürke, monoton öltözékektől. Szerintem amig fiatal vagy addig hordhatsz nyugodtan színeseket, vidámságot sugároznak. :)
2010. okt. 28. 12:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem nincs ízlésem, szóval nekem tetszik akárhogy :D

Csak ne legyen az az érzetem, hogy direkt feltünősködésből csinálja.

2010. okt. 28. 13:40
 7/8 anonim ***** válasza:
általános iskolában volt egy évfolyamtársam, akit még a saját osztályfőnöke is lekarácsonyfázot... szegény tényleg úgy nézett ki, nagyon durva volt, végtelen szín, minta és kiegészítő. jahj de fájt ránézni:S amúgy ha ízléssel viselsz élénk színeket, az nem rossz nem lehet:)
2010. okt. 28. 16:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Szerintem 30 éves kor után sem kell feketébe öltözni:) amúgy 20-on éves vagyok.

Nem mintás cuccok, egyszínűek így nem csiricsárék. Megnéztem, ki ez a fanni, nem, nem így öltözködök. Nem jó ránézni az öltözékeire, hiába lenne 1-1 darab jó, túl sokat rak össze magára.

Abszolút nem feltűnéskedésből csinálom, azt én is utálom, amikor valakin látszik az, hogy na, nézzetek csak, milyen menőn jól nézek ki. Meg a túlcsináltságot sem szeretem.

2010. okt. 29. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!