Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan ruhadarab, amitől...

Van olyan ruhadarab, amitől undorodtok?

Figyelt kérdés

Mármint úgy frankón undorodtok, szóval nem az, hogy "úristen, hogy néz ez ki" vagy ilyemsi, hanem amitől konkrétan rosszul vagytok?

Nekem ilyenek a nejlonharisnyák, a fényes cicagatyák és a lakkcipők. Ha ilyesmit látok, gyorsan elfordítom a fejem, mert egyből bukfencezik a gyomrom. A nejlonharisnya a legrosszabb, szerintem iszonyat undorító, ahogy félig átlátszó és úgy tapad az ember bőrére, brrr... :s Már általános suliban is inkább nadrágban voltam az ünnepségeket, de a többieken így is láttam, pedig igyekeztem nem oda nézni.

Másnak is van ilyen defektje? Nem tudom, nekem ez miért van, egyszerűen csak van.

2014. nov. 5. 19:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A nadragbol kilogo fenek, bugyi lattan engem is elkap a hanyinger.

Amitol rosszul vagyok meg: a karacsonyi mintas pulcsik, felsok, gatyak. Fogalmam sincs, miert, de konkretan kiraz toluk a hideg.

2014. nov. 6. 11:23
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2014. nov. 6. 13:48
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

A nejlonharisnya engem is kfejezetten irritál! Nem arról van szó, hogy nem veszem fel, mert vannak bizonyos helyzetek, mikor fel kell vennem, de amikor leveszem a cipőt és ott az az undorító nejlonharisnya, ráadásul abban még a láb is bebüdösödik, meg ha beleizzad a láb hát fujj, szóval undorító.

Nem bírom a citrom-, narancssárga és lila színt, soha nem is hordom őket semmilyen formában.

Nem veszek fel garbót sem, mert szorít, akármilyen bő is legyen, olyan érzés, mintha folytogatna valaki.

Vannak még dolgok, de ezek a legjelentősebbek, amiket nem bírok elviselni.

2014. nov. 7. 01:08
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

neon színek, gumicsizma.

Azért a hányinger nem kap el, de ha valakit ilyen cuccokban látok, akkor egyből leírom az ízlését.

Az a vicces, hogy még nekem is van egy neonnarancsárga felsőm, fúj. Azért kb. 1 hónapig tetszett...

2014. nov. 7. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!