Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van olyan ruhadarab, amitől...

Van olyan ruhadarab, amitől undorodtok?

Figyelt kérdés

Mármint úgy frankón undorodtok, szóval nem az, hogy "úristen, hogy néz ez ki" vagy ilyemsi, hanem amitől konkrétan rosszul vagytok?

Nekem ilyenek a nejlonharisnyák, a fényes cicagatyák és a lakkcipők. Ha ilyesmit látok, gyorsan elfordítom a fejem, mert egyből bukfencezik a gyomrom. A nejlonharisnya a legrosszabb, szerintem iszonyat undorító, ahogy félig átlátszó és úgy tapad az ember bőrére, brrr... :s Már általános suliban is inkább nadrágban voltam az ünnepségeket, de a többieken így is láttam, pedig igyekeztem nem oda nézni.

Másnak is van ilyen defektje? Nem tudom, nekem ez miért van, egyszerűen csak van.

2014. nov. 5. 19:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
10-es: férfi vagyok
2014. nov. 5. 20:58
 12/24 anonim ***** válasza:
69%

Gumicsizmától a hideg kiráz, lehet azért mert én faluban nőttem fel és azt hittem hogy normális ember max disznók közé megy ebben, nem utcára. Elég gáz.

Mondjuk a combcsizmák se jobbak, főleg az alacsony meg az elhízott lányokon... nevetségesen néznek ki benne.

2014. nov. 5. 21:17
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
a pamelás felsők
2014. nov. 5. 21:29
 14/24 A kérdező kommentje:
#13-as: Mi az a pamelás felső?
2014. nov. 5. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
neon színek, a narancssárga színt utálom (hozzá sem érek, rá se nézek, a narancsot stb. répát sem eszem), a műbőr, csillogós cicagatyák, a rossz tapintású anyagok
2014. nov. 5. 21:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mélyülepű gatya

Hosszú szoknya

Tetején, alján gumírozott, amúgy bő fazonú csőfelső

2014. nov. 5. 22:19
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor leül valaki és kivan az egész feneke... A bugyijára vagy alsógatyájára sem vagyok kíváncsi, ami az alatt van, arra meg pláne nem! Mindegy, hogy nő vagy férfi. Mindkettő jellemző sajnos. (Múltkor majdnem elhánytam magam, mikor a szőr is kilógott...)

A másik ilyen a szilikonpánt, vagy amikor a csőtopból hátul kilátszik az egész melltartó...

2014. nov. 5. 23:10
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Számomra kifejezetten vágyölő, ha egy pasin ronda alsógatya van. Tudjátok, az a fajta, amit kb az anyja vesz neki ilyen 10db-os csomagban. FÚJ.
2014. nov. 6. 09:58
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

10-es:

senkit nem érdekel, hány pasit izgat a csizma, ha én nem szeretem. nem azért élek, hogy neked a kedvedre tegyek, nem vagyok az anyukád.

2014. nov. 6. 10:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azok a dzsörzé melegítő fazonú nadrágok, amikben bőrbetétek vannak, főleg, ha még ülepes is.

Rohadt undorító, ha valakit meglátok benne, legszívesebben megráznám a vállát, hogy nézzen már tükörbe, mielőtt emberek közé megy.

2014. nov. 6. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!