Mit vegyek fel egy egész napos kirándulás + templom/múzeum nézelődéshez?
Figyelt kérdés
Egy hetes osztálykirándulásra megyünk Velencébe. Némelyik helyre nem engedik be az embereket, pl. rövidnadrágban, térd fölé érő szoknyában, atlétában.. Viszont elég izzadós is vagyok, tehát pólót ritkán hordok. Arra gondoltam hogy viszek magammal egy kardigánt amit majd némelyik helyen felvehetek. De alulra ? Térdnadrágban is megsülnék.. a térdig/térd alá érő szoknyák meg rosszul állnak nekem.
Köszönöm a segítséget!!
2014. aug. 11. 17:42
1/3 anonim válasza:
Mi az hogy nem engedik be? Olyan nincs... Nyárra tökéletes a rövidnadrág+ ujjatlan/pántos felső. Vagy valami egyszerű nyári rövid ruha.
2/3 anonim válasza:
szoknya+pantos felso es vigyel egy nagyobb salat amit magadra teritesz ha bementek valahova vagy ha nincs egy vekonyabb kardigant :) 15/L
3/3 A kérdező kommentje:
Tényleg van ilyen, rengeteg helyen.
Köszönöm a válaszotokat!!
Utolsó, pont a vékony kardigán jutott nekem is az eszembe, miután kiírtam a kérdést,köszi:)
2014. aug. 14. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!